به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، آیت الله محمد محمدی ری شهری، رئیس دانشگاه دارالحدیث کشور در جمع بانوان تاثیر گذار قرآنی و فرهنگی استان گلستان با بیان اینکه مشکلات اقتصادی جامعه با بهره گیری از فرهنگ فاطمی قابل حل است، گفت: در این ایام که کشور در یک حادثه بزرگ سیاسی قرار گرفته است می توان از این الگو برای اداره سیاسی و اقتصادی کشور استفاده کرد و در حماسه ای که نیز در پیش داریم باید بتوانیم با استفاده از این الگو در کشور حادثه ای عظیم را شکل دهیم.
وی افزود: حضرت فاطمه زهرا (ص) در واقع پاسدار حریم ولایت بود و یک رهبر کامل سیاسی در همه زمینه ها بود و ما اگر می خواهیم از حریم ولایت و نظام کشور حراست کنیم، باید رهنمودهای سیاسی و اقتصادی رهبر کبیر انقلاب را در همه حال رعایت کنیم و این رهنمودها مختص به این سال جاری نیست بلکه در سال های آینده هم باید رعایت شود.
نماینده سابق ولی فقیه و سرپرست سابق حجاج ایرانی تاکید کرد: بهره گیری از فرهنگ فاطمی در زندگی فردی، اجتماعی و سیاسی می تواند باعث شکوفایی یک کشور شود.
وی با اشاره به اینکه می توان از مکتب فاطمه زهرا (ص) درس های زیادی فرا گرفت، عنوان کرد: مهمترین نکته ای که باید در این ایام مورد توجه قرار داد این است که در مورد شناخت اهل بیت باید تجدید نظری صورت گیرد و بیش از گذشته در ارتباط خودسازی تفکر شود.
رئیس دانشگاه دارالحدیث کشور ادامه داد: ما معمولا بیشتر برای حل مشکلات خودمان اهل بیت(ع) را می خواهیم و چه خوب است که از آنها در ارتباط با خوب زندگی کردن نیز چیزهایی بیاموزیم.
وی با اشاره به چهار الگویی که امروزه علما تعلیم و تربیت در ارتباط با زندگی افراد جامعه مطرح کرده اند، تصریح کرد: اولین نوع تعلیم و تربیت در زندگی افراد بر اساس الگوی مبتنی بر سخت گیری است که در این الگو کودک، محبت نمی بیند و در واقع عقده ای، از لحاظ عاطفی ضعیف و از نظر روانی دچار اضظراب می شوند.
آیت الله محمدی ری شهری ادامه داد: دومین الگو مبتنی بر عدم قاطعیت که مخالف با الگوی اول است و الگوی سوم نیز بر عدم محبت و قاطعیت و بی تفاوتی تاکید دارد و همچنین چهارمین الگو بر محبت و قاطعیت تاکید می کند که در این الگو کودک هم از نظر عاطفی ارضا می شود و هم در نتیجه برخورد قاطع با وی می شود که در آن انحراف نیز دیده نمی شود.
وی بیان کرد: ولی اسلام در این زمینه یک قدم بالاتر است و بر اساس الگوی فاطمی، الگویی همراه با محبت، قاطعیت و کرامت را به مسلمانان توصیه می کند و در آن کرامت نفس محور اساسی اخلاق و تعلیم و تربیت قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه دارالحدیث کشور اضافه کرد: در این نوع الگو علاوه بر محبت و قاطعیت، شخصیت دادن به کودک نیز نکته مهمی است که در تعلیم و تربیت فاطمی و اسلامی وجود دارد و در آچه علمای تعلیم و تربیت مطرح کرده اند نیز دیده می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان، وی افزود: جوانی که بر اساس این الگو تربیت می شود می تواند نقش خودش را به خوبی ایفا کند و در جامعه با گام های استوار تر به سوی موفقیت قدم بردارد و از انحرافات نیز دور خواهد شد.
این مسئول اظهار کرد: فرهنگ فاطمی تنها در تعلیم و تربیت فاطمی نبود بلکه فرهنگی است که امام عصر(عج) نیز می تواند با بهره گیری از آن در گسترش عدل و داد در سراسر جهان نیز از آن استفاده کند.
پایان پیام/
نظر شما