رشد و توسعه آموزش قرآن کریم جزو ضرورت های دولت آتی باشد

کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری گفت: رشد و توسعه آموزش، مفاهیم و تفسیر قرآن کریم جزو ضرورت های دولت آتی باید باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، یحیی آل اسحاق، کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، امروز (11اردیبهشت) در جمع خبرنگاران در شیراز با اشاره به اینکه عمده ترین حوزه کاری دولت آتی باید توجه به حوزه اقتصادی باشد، گفت: دولت آتی علاوه بر اینکه به حوزه هایی نظیر فرهنگی، اجتماعی و سیاسی توجه ویژه ای دارد به حوزه اقتصاد توجه ویژه تری داشته باشد.


وی با تاکید بر اینکه فضای تعارضی به وجود آمده در کشور باید به فضای تعاملی تبدیل شود، یادآور شد: فضای تعارضی کنونی از پائین ترین سطح جامعه در خانواده ها تا بالاترین سطح در جامعه، دولت و مجلس ایجاد شده است، باید از میان برود.


آل اسحاق با اشاره به اینکه باید سرمایه های اجتماعی و سیاسی کنار زده شده دوباره در دولت آتی به کار گرفته شود، تاکید کرد: منافقین، سلطنت طلبان و فتنه گران جایی در این نظام ندارند، اما باید همه گروه های دیگر حاضر حضوری فعال داشته باشند.


این کاندیدای انتخابات یازدهم با تاکید بر این میان فتنه گران و اصلاح طلبان فرق قائل هستیم، تصریح کرد: حماسه به معنای حضور حداکثری، با نشاط و با امید است.


وی با اشاره به اینکه حقوق مردم باید در کمال خودش رعایت شود، افزود: حقوق اجتماعی همه اقشار باید مورد توجه قرار گیرد و توجه به جامعه بانوان مد نظر قرار خواهم داد چرا که معتقدم این افراد می توانند کارهای مربوط به خویش را به خوبی انجام دهند که به معنای تفکیک جنسیتی نیست.


این عضو مرکزی حزب موتلفه ایران اسلامی با اشاره به اینکه روابط خارجی کشور باید در راستای چشم انداز سال 1404 در یک فضای تعاملی و با رعایت خطوط قرمزها ایجاد شود، تصریح کرد: با دنیا و منطقه با رعایت همه اصول همکاری خواهیم داشت.


آل اسحاق با اشاره به اینکه هدفمند کردن یارانه ها امری بود که دولت احمدی نژاد به خوبی و با شجاعت آن را انجام داد، اضافه کرد: متاسفانه با انحراف به وجود آمده در مدیریت آن، آثاری منفی ایجاد کرد که باید با رفع آن به این طرح شجاعانه ادامه داد.


این نامزد ریاست جمهوری یازدهم، انتخابات جاری را چهار ضلعی خواند و یادآور شد: اصلاح طلبان، اصولگرایان، طرفداران دولت و مستقلین چهار ضلع این انتخابات خواهند بود.


وی در پاسخ به سوال خبرگزاری شبستان در خصوص برنامه های فرهنگی، گفت: اسلامیت ما یک آورده بزرگ این مملکت در بحث فرهنگی است و در بحث دیگر نیز بحث ایرانیت و سابقه فرهنگی و تمدنی ایران است که نباید مورد غفلت واقع شود.


آل اسحاق ادامه داد: بیشترین چالش را در بحث فرهنگی داریم و متاسفانه نظام تدبیر و استراتژی فرهنگی ما اکنون مغشوش است و اگر بتوانیم همه اینها را هماهنگ کنیم به نقطه مطلوب دست می یابیم.


وی حوزه های علمیه، اخلاق و دیانت، دانشمندان و محققین و همچنین هنرمندان سه ضلع یک مثلث دانست که باید مورد توجه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گیرند، تاکید کرد: با توجه به این مهم توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زمینه رشد هر سه گروه را فراهم کرد.


آل اسحاق، متوسط سن جامعه را 30 سال عنوان کرد و یادآور شد: حوه فرهنگ ما یک حوزه عظیم است و باید یا عمل وارد آن شد و دولت آتی وظیفه دارد تا فضای افسردگی را از جامعه حذف و فضای نشاط را در جامعه ایجاد کند.


وی در پاسخ به سوال دیگر خبرگزاری شبستان در خصوص برنامه های قرآنی و کانون های مساجد، اظهار داشت: رشد و توسعه آموزش، مفاهیم و تفسیر قرآن کریم و توجه به کانون های مساجد جز ضرورت های دولت آتی باید باشد.


آل اسحاق با اشاره به اینکه اگر بنا باشد تعلیم و تربیت قرآنی باشد باید آن را جز اهداف ملی دید، افزود: آرمان های ما جز ذات منافع ملی و حیاتی ماست.


پایان پیام/

کد خبر 249326

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha