به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام والمسلمین قریشی، دبیر شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت(ع) دانشگاه ها در چهل و هفتمین نشست این شورا با اشاره به موج بیداری در جهان اسلام گفت: نقش دانشگاه ها در ایجاد و تداوم این نهضت با توجه به خلاء افکار سیاسی و قرآنی شیعه در کشورهای اسلامی کاملا اثرگذار است از این رو باید ارتباط دانشجویان و استادان دانشگاه های ایران با با دیگر کشورهای جهان اسلام بویژه مصر را تقویت کرد.
بنابراین گزارش، عیسی علیزاده، سرپرست سازمان فعالیتهای قرآنی دانشجویان در ادامه این نشست با ارائه گزارشی از سومین جشنواره دوسالانه و بینالمللی قرآنی دانشجویان جهان اسلام اظهارکرد: حضور نمایندگان 40 کشور و سطح بالای مسابقات از نظر شرکتکنندگان، داوران و تمهیدات و پشتیبانی گسترده توان بالای جمهوری اسلامی برای برگزاری رقابت های فاخر قرآنی را نشان داد.
وی با اشاره به استقرار دبیرخانه دائمی این رقابت ها در جهاد دانشگاهی تصریح کرد: بنابر برنامه ریزی های انجام شده از دوره آتی این رقابت ها با نظارت دبیرخانه دائمی در یکی از کشورهای عراق(نجف اشرف)، ترکیه، لبنان و سوریه که درخواست میزبانی را داده اند، برگزار می شود.
همچنین، این رقابت ها که در بخش برادران و در رشته های قرائت و حفظ کل برگزار می شود می تواند در آینده با محور قرار دادن مفاهیم و پژوهش های قرآنی به ویزه درباره مسائل مبتلابه در تاثیرات شگرفی برجای نهاد از این رو سازمان فعالیت های قرآنی دانشجویان کشور تدوین و ارائه این طرح را در این جلسه عهده دار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت(ع) در دانشگاه ها، آئیننامه جدید مسابقات قرآن و عترت دانشگاهیان که پس از توزیع پیش نویس که بر اساس آخرین نقطه نظرات کارشناسان دستگاه های مختلف تدوین شده نیز در این جلسه به اعضا ارائه و مقرر شد تا هریک از اعضای شواری هماهنگی فعالیت های قرآنی دانشگاه ها به صورت کتبی نظارت خود را در این زمینه ارائه کنند.
شایان ذکر است، ارائه گزارش نماینده وزارت علوم از روند برگزاری بیست و ششمین جشنورا هملی قرآن دانشجویان و نماینده سازمان بسیج دانشجویی از برپایی دانشجویان مهدی یاور نیز ار دیگر مسائل مورد بحث در این جلسه بود.
پایان پیام/
نظر شما