به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، فرشته حشمتیان، معاون وزیر آموزش و پرورش، ظهر امروز( 10 اردیبهشت ) در همایش "کوثر حماسهساز" در دانشگاه فرهنگیان مشهد، اظهارداشت: این دوره از وزارتخانه تنها دورهای است که در آن توجه خاصی به جایگاه زنان، رشد و ارتقای آنان شده است.
رئیس سازمان مشارکتهای مردمی مدارس غیردولتی و خانواده ورازت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه این مراسم اگر چه نشاندهنده توجه ویژه به جایگاه زنان است، اما مسئولیت آنان را سنگینتر میکند، افزود: باید تلاش کنیم با قلب، قلم و قدم پویایی زنان را حفظ کنیم و اینها باید فرصتی برای مقابله و رفع تهدیدهای دشمنان در عرصه جنگ نرم باشد.
وی با بیان اینکه شاهد جنگ نرم و تهدیدات فرهنگی دشمنان علیه نسل های جوان هستیم، گفت: باید از حضور زنان در عرصه های اجتماعی به عنوان فرصتی برای رفع تهدیدها استفاده شود و لذا باید مبارزه با جنگ نرم از منزل و با رشادت زنان آغاز شود و در عرصه جامعه ظهور و بروز یابد.
حشمتیان اظهارداشت:در نهاد خانواده زن پایه ای ترین تاثیر را در قالب نقش مادری و همسری دارد و با توجه به اینکه نیمی از جمعیت کشور ما را زنان تشکیل می دهند لذا می توان اصلاح و تغییر در جامعه را منوط به نقش آفرینی این قشر و توانمند شدن آنان دانست.
وی بیان کرد: باید اعتماد به توان زنان در پذیرش مسوولیت در کلیه سطوح جامعه رشد و گسترش یابد تا با تمام توان انسانی بتوانیم جامعه مطلوب را محقق کنیم.
وی اظهارداشت: معتقدیم زنان می توانند بنیان تحول در جامعه را در دست داشته باشند و به طور جد لازم است با ایمان به توانمندی های خود وارد عرصه شوند.
رئیس سازمان مشارکتهای مردمی مدارس غیردولتی و خانواده ورازت آموزش و پرورش افزود: در طول دو سال اخیر یکی از سیاستهای وزارتخانه و برنامههای مبتنی بر سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش، انتخاب و معرفی بانوان فرهنگی نمونه بوده است و در همین راستا در سال گذشته و در سال جاری از هر استان یک بانوی فرهنگی نمونه به وزارتخانه معرفی شدند که از بین آنان نیز سه نفر انتخاب شده و روز گذشته با حضور رییس جمهور مراسم تقدیر از آنان انجام شد.
بنا به گزارش شبستان در ادامه این مراسم محمدتقی فخریان، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضویاظهار داشت: زمانی که رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال از حماسه صحبت کردند، اولین چیزی که به ذهنها آمد، حماسه ماندگار 8 سال دفاع مقدس بود.
وی افزود: شهدا زمینهساز این حماسه و مادران آنان بسترساز آن بودند؛ این معلمان بودند که پس از مادران با تربیت دانشآموزانی همچون شهید فهمیده نقش اصلی را در این حرکت بزرگ ایفا کردند.
فخریان خاطرنشان کرد: امروزه و در سال 92 نیز معلمان میروند تا زمینهساز یک حماسه بزرگ از جنس همان حماسه باشند و در خراسان رضوی نیز در تمام مراحل تعلیم و تربیت این مساله در حال انجام است.
وی با اشاره به نقش زن و خانواده در سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در این دوره از وزارتخانه توجه ویژهای به زنان شده است و زنان در اوج جایگاه مدیریتی خود قرار گرفتهاند که حضور سه زن به عنوان معاونان وزیر آموزش و پرورش نشاندهنده این مطلب است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: زن در سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش نقش و جایگاه ویژهای دارد.
پایان پیام/
نظر شما