به گزارش خبرگزاری شبستان، مقدمکیا دبیر اجرایی طرح ملی تلاوت در خصوص استانهایی که طرح در آنها به اجرا نرسید، گفت: طرح ملی تلاوت ابتدا در 16 استان آغاز شد اما پس از برگزاری آزمون استعدادیابی تعداد 6 استان به حدنصاب برگزاری کلاس نرسیدند، از این رو این طرح در 10 استان به طور رسمی آغاز به کار کرد، البته این استانها در ترمهای بعد وارد این طرح میشوند.
مقدمکیا از ارتقای تعداد استانهای طرح ملی تلاوت از 10 به 20 استان خبر داد و در این خصوص اظهار داشت: برای گسترش طرح ملی تلاوت به زودی تعداد استانهای مجری طرح افزایش مییابد، البته تلاش میکنیم در آیندهای نزدیک این طرح را تمام استانها گسترش دهیم.
وی از اولین دور بازدید از روند اجرایی طرح ملی تلاوت خبر داد و گفت: ترم اول طرح ملی تلاوت پایان یافته و به منظور شناسایی نقاط ضعف این طرح از مؤسسات پنج استان مجری بازدید خواهیم کرد.
دبیر اجرایی طرح ملی تلاوت در خصوص نام استان های مورد بازدید اعلام کرد: در مرحله اول استان های تهران،گیلان، کرمان، اصفهان و مرکزی مورد بازدید قرار خواهند گرفت..
بنابرگزارش روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی، مقدمکیا هدف از این بازدید را بررسی نحوه اجرا و ارزیابی امکانات و اساتید بیان کرد و گفت: طی این بازدید، نظرات مدیران مؤسسات و اساتید مجری دریافت و در زمان مقتضی مورد بررسی قرار میگیرد، همچنین در این بازدیدها امکانات و نقاط ضعف و قوت طرح ملی تلاوت بررسی میشود.
وی در خصوص استانهای انتخاب شده برای بازدید گفت: طی سفرهایی که از 3 اردیبهشتماه 1392 آغاز شده از استانهای تهران، اصفهان، کرمان، گیلان و مرکزی بازدید میکنیم.
دبیر اجرایی طرح ملی تلاوت در ادامه اظهار داشت: اولین نیمسال آموزشی این طرح در حال اتمام است و نیمسال بعدی از 25 خرداد ماه سال جاری آغاز خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما