زوان قوکاسیان، دبیر جشنواره فیلم کوتاه حسنات اصفهان درباره جشنواره فیلم کوتاه حسنات (نیکوکاری) به خبرنگار شبستان گفت: اولین دوره جشنواره فیلم کوتاه حسنات با موضوع نیکوکاری از 11 تا 14 اسفند در اصفهان در حال برگزاری است.
وی افزود:800 فیلم از سراسر کشور به جشنواره رسید که حدود 73 فیلم در بخش مستند، داستانی و نماهنگ انتخاب شدند.
به گفته قوکاسیان، آقایان شرف الدین،جمشید ارجمند، عباس گنجوی، دکتر اکبری و خانم مینو فرشچی اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کوتاه حسنات بودند.
این منتقد سینما درباره ورک شاپ های برگزار شده در جشنواره فیلم کوتاه حسنات نیز خاطر نشان کرد: خسرو سینایی با کارگاه «موضوع و سینما»، مینو فرشچی «فیلم نامه نویسی»، عباس گنجوی «تدوین فیلم کوتاه»، محمد عابدی، «زیباشناسی تصویر» و محمدرضا شرف الدین، «سینما و ترفند وِیژه » در ورک شاپ های جشنواره فیلم کوتاه حسنات حضور دارند.
قوکاسیان با اشاره به بزرگداشت عباس گنجوی، تدوینگر بزرگ سینمای ایران در جشنواره فیلم کوتاه حسنات اصفهان گفت: دیشب در مراسمی از عباس گنجوی که سابقه 5 دهه کار تدوینگری در سینمای ایران را دارد تجلیل شد، وی کارش را با تدوین کارهای آقای ناصر تقوایی در دهه چهل آغاز کرد و سابقه تدوین بیش از 50 فیلم بزرگ سینمای ایران را در کارنامه دارد.
وی همچنین درباره جشنواره فیلم کوتاه حسنات اظهار کرد: موسسه حسنات کانونی غیر انتفاعی است که کارهای در ارتباط با نیکوکاران انجام می دهد؛ خود سازمان با هدف انجام کارهای خیر در سطح جامعه تشکیل شده است و تا کنون توانسته جشنواره ها و همایش های را با موضوع نقاشی و خطاطی برگزار کند، جشنواره فیلم کوتاه حسنات اولین دوره است که برگزار شده و در سال های آینده نیز برگزار خواهد شد.
قوکاسیان برگزاری جشنواره موضوعی را گام موثری در رشد سینماگران جوان خواند و خاطر نشان کرد: جشنواره های موضوعی وقتی در شهرهای مختلف برگزار می شوند، سکوی پرتاب فیلم سازان آماتور می شود.
وی افزود: در این چهار روز برگزاری جشنواره فیلم کوتاه حسنات سینما دوستان و علاقمندان به فیلم و فیلم سازی از ساعت 8 صبح تا 10 شب یا فیلم می دیدند یا آموزش می دیدند، این موضوع موقعیت بسیار خوبی برای سینماگران جوان است.
وی یادآور شد: من خود از سینمایی تجربی شروع کردم و این جشنواره می تواند فرصتی برای ارتباط جوانان فیلم ساز با سینماگران مطرح کشور باشد.
وی بر نهادینه سازی برگزاری جشنواره های فیلم کوتاه از سوی بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: جشنواره های دولتی با تغییر مدیران وقت کارشان عوض می شود، باید این فرهنگ نهادینه شود که نهادهای غیر دولتی بتوانند در این زمینه وارد عمل شوند.
پایان پیام/
نظر شما