به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، فرزند شهید برونسی در همایش بسیج کارگری استان در سخنانی با استناد به فرمایش امام خامنه ای مبنی بر اینکه " امروز زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا؛ کمتر از شهادت نیست" برگزاری مراسم و یادواره شهدا را علاوه بر ارج نهادن به مقام شهید و شهادت که منجر به الگوسازی برای جامعه می شود؛ پاسخی به تهدیدات نرم دشمن دانست.
مهدی برونسی همچنین الگوگیری از شهدا برای سبک صحیح زندگی را از دیگر رهآوردهای این نشست ها خواند و افزود: علاوه بر رسانه ها و مسئولان که وظیفه ترویج این امر را دارند همه مردم باید خودشان به دنبال زندگینامه شهدا باشند.
وی در بخش دوم سخنانش با تصریح به اینکه قصد ندارم از پدرم تعریف کنم اما بنا بر آنچه به من تکلیف شده و دست اندرکاران جلسه خواسته اند تا راجع به خاطرات ایشان صحبت کنم مطالبی در این خصوص بیان می کنم.
فرزند شهید برونسی زندگی شهید را سراسر فراز و نشیب دانست و با بیان اینکه آن شهید ارادت عجیبی به اهل بیت(ع)داشتند، گفت: این ارادت باعث برخورداری وی از کمک ها و امدادهای غیبی شده بود.
وی با ذکر این نکته که امدادهای غیبی و الهی مختص افراد خالص و مؤمنین خاص است، به فرمایشات رهبری در خصوص شهید برونسی که آن شهید را جامع الاطراف و جزو استثنائات انقلاب می دانند استناد کرد و گفت: شهید برونسی از کارگر بنای ساده به فرمانده ای تبدیل شد که دشمن برای سر او جایزه تعیین کرد.
برونسی عوامل معنوی و تربیتی و آموزشی که باعث رسیدن رزمندگان به درجات بالا شد را اخلاص، تواضع، فروتنی، بصیرت، بی علاقگی به دنیا، رعایت اخلاق و ادب، مبارزه با هوای نفس، اعتقاد به لقمه حلال و.. برشمرد و افزود: شهدا با داشتن این ویژگی ها، جلب رضایت خدا را به عنوان ملاک خود قرار داده و میان دنیا و آخرت، آخرت را برگزیدند.
وی ادامه داد: شهید برونسی هم با همین ویژگی ها به مقامی رسیدند که وعده شهادت خود و زمان و مکانش را از حضرت زهرا(س)دریافت کردند و در سخنرانی صبحگاه مشترک قبل از عملیات بدر گفت" اگر من در این عملیات شهید نشدم در مسلمانی ام شک کنید" که در نهایت هم در منطقه هورالعظیم، شرق دجله، چهارراه خندق به شهادت رسید و پس از 27 سال گمنامی برگشت.
فرزند شهید برونسی با ذکر خاطراتی از شهید برونسی گفت: آن شهید با توسل به حضرت زهرا(س) و راهنمایی آن حضرت، شب یکی از عملیات ها یک گردان نیرو را در حالیکه حتی یک مین هم منفجر نشد از میدان مین عبور داد.
وی شفاگرفتن شهید برونسی از حضرت ابالفضل(ع)و شهود کمک رسانی حضرت زینب(س)در شب عملیات و.. را جلوه های دیگری از حضور اولیاء در زندگی این شهید والامقام مورد اشاره قرار داد.
فرزند شهید برونسی، حساسیت شهید نسبت به بیت المال را مورد تأکید قرار داد و گفت: بیت المال برای او بیت الحال نبود و هرگز از خودروی سپاه برای کارهای شخصی استفاده نمی کرد.
وی همچنین با اشاره به حساسیت شهید برونسی نسبت به لقمه حلال، بیان کرد: آن شهید پس از تقسیمات اراضی از روستا به شهر آمد و بعد از مدتی کار در لبنیات فروشی و سبزی فروشی که صاحبان آن را غیر منصف دید به بنایی روی آورد و در نهایت به عنوان اوستا عبدالحسین وارد جبهه ها شد.
پایان پیام/
نظر شما