حجت الاسلام علی چراغی پور، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان ایلام با اشاره به بزرگداشت هفته کتاب و کتابخوانی به خبرنگار شبستان گفت: در هفته کتاب 4000 جلد به کتابخانه های باز و مخزن دار مساجد استان اهدا می شود و در صورت تعلق سهمیه از سوی ستاد عالی کانون های مساجد کشور به کانون های فرهنگی هنری استان ایلام کتابداران محترم مساجد به نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اعزام می شوند.
وی با اشاره به این که امسال تمامی کتابداران کتابخانه های عمومی مساجد استان ایلام تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می گیرند اظهار کرد: در حال حاضر 220 کانون فرهنگی هنری در سطح استان ایلام وجود دارد که 86 باب از آن ها دارای کتابخانه مخزن دار و بقیه دارای کتابخانه های باز هستند.
حجت الاسلام چراغی پور اضافه کرد: کتابخانه های کانون های استان ایلام در فضایی بین 30 تا 120 متر ایجاد شدند و میانگین کتاب های موجود در آن ها سه هزار و 500 تا 20 هزار جلد کتاب است.
وی به وجود یک باب کانون تخصصی کتابخانه ای در شهرستان آبدانان اشاره کرد و توضیح داد: این کتابخانه از مراکز مهم کتابخانه ای استان ایلام با در بر داشتن 7 دستگاه یارانه است که بالغ بر 14 هزار جلد کتاب و سه هزار و 500 عضو دارد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان ایلام، در دسترس بودن را بزرگ ترین مزیت کتابخانه های مساجد عنوان کرد و گفت: مساجد از پایگاه های اصلی اجتماعند و وجود کتابخانه ها در این اماکن مقدس، گامی در راستای پیشرفت کارکرد علمی محسوب می شود.
وی تاکید کرد: تاسیس کتابخانه های عمومی در کنار مساجد می تواند عامل مهمی در جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به حضور معنوی در مساجد باشد؛ چرا که در دین مبین اسلام نیز تاکیدات فراوانی بر کسب علم و افزودن آگاهی و کتاب غذای روح دانسته شده است.
حجت الاسلام چراغی پور با بیان این که کتابخانه های مجهز مساجد می توانند راهی موثر در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی باشند گفت: جوانان و نوجوانان با حضور در مساجد و استفاده از فضاهای کتابخانه ای می توانند در جهت نهادینه کردن فرهنگ کتاب و کتابخوانی جامعه گام های مفیدی بردارند.
پایان پیام/
نظر شما