به گزارش خبرنگار شبستان، محمدرضا مخبر دزفولی در جمع خبرنگاران ضمن بیان این مطلب گفت: این سهمیهها تا پنج سال بعد از وقوع حادثه برای جوانانی که در مناطق حادثهدیده زندگی میکنند در نظر گرفته میشود زیرا این جوانان در شرایط مساوی با سایر مناطق کشور نیستند، به همین دلیل با انعطاف بیشتری با آنها برخورد میشود.
مخبر دزفولی درباره مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی که در تهران تأسیس میشود، گفت: شهر تهران تراکم جمعیتی بالایی دارد و به همین دلیل میتوان از این مراکز غیرانتفاعی استفاده کرد.
وی درباره نحوه ایجاد آموزشگاههای غیرانتفاعی گفت: متقاضیان تأسیس این آموزشگاهها تقاضای خود را به وزارت علوم تقدیم میکنند و با توجه به اولویتهای مورد نیاز شهر محل آموزشگاه و گرایشات محلی و سایر توانمندیها برای تصویب نهایی از طریق وزارت علوم به شورای عالی انقلاب فرهنگی تقدیم میشود.
دبیر عالی شورای انقلاب فرهنگی درباره اسلامیکردن دانشگاهها گفت: فرآیند اسلامیسازی دانشگاهها برای ارتقای فضای علمی و معنوی دانشگاههاست و حتی پس از پایان دولت فعلی نیز ادامه خواهد یافت.
مخبر دزفولی با اشاره به تصویب سند مهم مهندسی فرهنگی در ماه آخر سال گذشته گفت: بخشی که در سند بعد از نقشههای راهبردی به آن توجه شده، موضوع متولیان پیگیری، نظارت و به روز رسانی این اسناد در سند است که هماهنگی بین دستگاهها و در نتیجه پویایی سند را به دنبال خواهند داشت.
وی درباره دلیل ابلاغ نشدن این سند نیز گفت: باید متولی اجرایی کردن حوزه فرهنگی و مهندسی فرهنگی در کشور مشخص شود. در این زمینه دو پیشنهاد وجود داد که پیشنهاد اول تشکیل ستادیست که متشکل از دستگاههای تاثیرگذار فرهنگی در کشور باشد که اصلش مورد توافق قرار گرفت.
وی افزود: اگر این ستاد شکل بگیرد شوراهای فرهنگی نیز به آن اضافه خواهند شد و نکتهای که در این زمینه باقی میماند این است که این ستاد با چه ترکیبی و زیر نظر چه کسانی شکل بگیرد، بنابراین در حال جمع بندی هستیم که هر وقت این اتفاق بیفتد این سند ابلاغ خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما