به گزارش خبرنگار شبستان، نشست خبری کنسرت" پنجره ای به سوی آفتاب" با حضور حمید متبسم آهنگساز و نوازنده تار و سه تار، امامیار حسن اف کمانچه نواز جمهوری آذربایجان و پژمان حدادی نوازنده سازهای کوبه ای، در تالار وحدت برگزار شد.
حمید متبسم در ابتدای این نشست گفت: کنسرت پنجره ای به سوی آفتاب در روزهای 12 و 13 آذر در تالار وحدت با اجرای قطعاتی از موسیقی ایرانی و آذربایجان به اجرا درخواهد آمد که در این برنامه امامیار حسن اف کمانچه نواز جمهوری آذربایجان و پژمان حدادی نوازنده سازه های کوبه ای با استفاده از ساز های جدید همراه این برنامه خواهند بود.
متبسم افزود: این کنسرت پیشتر در اروپا به اجرا درآمده است اما همه آرزوهای ما اجرای کنسرت در ایران است چون بیشتر مخاطبان ما ایرانی هستند.
وی تصریح کرد: این کنسرت در نهایت تبدیل به یک آلبوم می شود و از آنجاییکه فرهنگ غرب فرهنگ شرق را با نماد آفتاب می شناسد پنجره ای به سوی آفتاب را به عنوان نام این کنسرت برگزیدیم.
این نوازنده تار خاطرنشان کرد: قصد داریم در خرداد سال 90 به همراه گروه دوستان "به نام گل سرخ "را با صدای سالار عقیلی به صورت کنسرت در ایران اجرا البته البته این کنسرت هم پیشتر در اروپا اجرا شد که آلبوم آن نیز منتشر شد.
وی افزود: پروژه سیمرغ پروژه بسیار سنگینی است و اجرای کنسرت سیمرغ در اروپا و آمریکای شمالی از مشکلات خاص برخوردار است زیرا در این پروژه بیش از 40 نوازنده حضور دارند که مدیریت و برنامه ریزی و اسکان و ... و جابجایی به کشورهای مختلف کار را دشوار می سازد اما با هماهنگی و تماس هایی که با بعضی از نهادهای فرهنگی در اروپا برقرار شد احتمال اجرای کنتسرت در اروپا را بسیار قوی کرده است.
متبسم تصریح کرد: در اکتبر سال آینده که حدود 11 ماه دیگر است ما در کشورهای سوئد، انگلیس، هلند و آلمان اجرای برنامه خواهیم داشت.
این آهنگساز گفت: اجرای کنسرت و برنامه ریزی در بعضی کشورها مشکلات خاص خودش را دارد به عنوان مثال در شهر برلین، هر شب بیش از 700 اجرا در سالن های مختلف صورت می گیرد که جذب 2 هزار تماشاگر در آنجا برابری با دویست هزار تماشاگر در تهران را دارد.
وی درباره تغییر رهبری ارکستر پروژه سیمرغ بیان کرد: محمدرضا درویشی از دوستان بسیار نزدیک من است و ارتباط من با وی به دهه 60 برمی گردد. درویشی از آهنگسازان و پژوهشگران برجسته موسیقی ایرانی و نواحی است و تغییر رهبری ارکستر هم هیچ دلیل خاصی ندارد جز رهبری ارکستر توسط خودم، زیرا احساس می کنم با اشرافی که بر موسیقی این اثر دارم بتوانم به نتیجه مطلوب تری برسم.
متیسم در پایان افزود: رهبری ارکستر برای موسیقی ایرانی تعریف نشده است و رهبر ارکستر برداشت خود را از اثر دارد و آن را برای ارکستر تشریح می کند.
پایان پیام/
نظر شما