علی مرادی نور، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان همدان در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: تئاتر شهرستان همدان زنده است و برای زندگی هدفمند باید امکانات سالنی و حمایت های ویژه در اختیار گروه های نمایشی قرار بدهیم تا در سال 1392 شاهد تولیدات تاثیر گذار نمایشی برای اجرای عموم باشیم.
وی اظهار داشت: هرچند هنر نمایش به لحاظ معنایی حرکات در فرهنگ های مختلف جوامع متفاوت است لیکن انسانها از دیر باز با هنر تئاتر مانوس بوده اند و این هنر در سیاست جهانی شدن امروز رنگ نباخته است چرا که مستقیماَ هنر نمایش در اقصی نقاط جهان زنده است و بعضی از هنرهای دیگر در تکمیل این هنر بر روی صحنه و پشت صحنه فعال می شوند که از جمله آنها موسیقی، صوت و نور، دکور و گریم است.
وی ادامه داد: اگر هنر نمایش در شهری پویا باشد می توان نمایش نامه نویس، نوازنده، گریمور و سایر هنرها را نیز به حرکت درآورد.
وی اظار داشت: برای پویائی و نشاط تئاتر شهرستان همدان تعامل با نهادهای فرهنگی استان، جذب مخاطب، فروش بلیط و تبلیغات شهری مورد توجه بیشتر قرار گرفته و در تولیدات نمایشی به پیام، محتوا و هنر متعهد و تاثیر گذار عنایت مضاعفی خواهیم داشت.
وی در مورد موسیقی سنتی نیز گفت: این موسیقی بر پایه تولیدات آثار مفاخر فرهنگی و هنری است که علاوه بر حمایت هنرمندان نگاه ویژه به خلق آثار ارزنده که بتواند رضایت خاطر هنرمندان و هنردوستان را فراهم کند، خواهیم داشت.
وی افزود: اولویت اجرای صحنه ای موسیقی سنتی در همدان با گروه های بومی است و امکانات سالن های موسیقی در اختیار این گروه ها قرار دارد.
پایان پیام/
نظر شما