رشد 7.2 برابری خوزستان در حوزه استنادات علمی و تولید علم

معاون آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز، از رشد 7.2 برابری خوزستان در حوزه استنادات علمی و تولید علم از سال 2005 تا 2011 خبر داد و اظهار داشت: دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در این مدت 9 برابر رشد کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر علیرضا زراسوندی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز، در مراسم افتتاحیه همایش مدیریت دانش: حال و آینده که در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، گفت: خوزستان یکی از مناطق با پتانسیل بالا در حوزه آموزش و پژوهش کشور است و با 230 هزار دانشجو به عنوان سومین جمعیت دانشجویی کشور محسوب می شود که می تواند به توسعه علمی کشور کمک کند.

 

وی با بیان اینکه 83 واحد دانشگاهی و 4 هزار عضو هیات علمی در استان وجود دارد، افزود: دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان محور توسعه آموزش عالی در طرح آمایش، وظیفه خود را ارتقای سطح آموزش عالی خوزستان می داند و در همین راستا تلاش خواهد کرد.

 

وی تصریح کرد: در همین راستا دانشگاه شهید چمران در سال های گذشته اسناد بالادستی شامل سند چشم انداز و نقشه جامع علمی کشور را که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده، سرلوحه خود قرار داده و فعالیت های آموزشی و پژوهشی خود را در این راستا هدفمند کرده است.

 

دکتر زراسوندی، یکی از حوزه های بسیار فعال در این دانشگاه را علوم انسانی عنوان کرد و ادامه داد: در سال 90-91 از نظر قراردادهای تحقیقاتی بیشترین رقم از نظر تعداد و مبلغ قرارداد به حوزه علوم انسانی اختصاص داشته که نشان دهنده ارتباط دانشگاه با جامعه است.

 

وی ادامه داد: درحوزه های پژوهشی استان خوزستان و دانشگاه شهید چمران سهم خود را در تولید علم کشور نشان داده اند به طوری که براساس آمار پایگاه اسکوپوس، از سال 2005 تا 2011، استنادات علمی و تولید علم دانشگاه های استان 7.2 برابر رشد یافته و در همین بازه زمانی، تولید علم دانشگاه شهید چمران اهواز 9 برابر رشد یافته است.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه شهید چمران دارای پنج هزار و 200 دانشجوی تحصیلات تکمیلی، 55 رشته دکترا و 100 رشته ارشد می باشد، عنوان کرد: امسال با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و سندهای بالادستی در این حوزه بیشتر فعالیت خواهد شد چون پستانیل های زیادی در زمینه تحصیلات تکمیلی وجود دارد.

 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز، با اشاره به استقبال و حمایت بی دریغ دانشگاه از برگزاری همایش های ملی از جمله مدیریت دانش، اذعان داشت: مدیریت دانش در راستای پرکردن خلاهای ناشی از اطلاعات و کمبود اطلاعات در مدیریت و سازمان ها تلاش می کند.

 

همچنین پروفسور فریده عصاره، مدیر قطب علمی مدیریت دانش، با بیان اینکه این همایش در اواخر سال 90 از سوی دبیرخانه قطب های علمی کشور مصوب و مسئولیت آن به دانشگاه چمران اهواز واگذار شد، اضافه کرد: ما در این حوزه یک برنامه 5 ساله در نظر گرفته ایم که یکی از بندهای اولیه آن برگزاری این همایش بود و امیدواریم که در سال های آتی شاهد برگزاری این همایش به صورت بین المللی باشیم.

 

عضو هیات علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید چمران اهواز، آمادگی قطب علمی مدیریت دانش را برای جذب همکاری همه پژوهشگران، نهادها و محققان و دانشگاهیان اعلام کرد و افزود: دست نیاز برای انجام طرح ها و پروژه های تحقیقاتی مشترک به سوی همه اندیشمندان و صاحبنظران این حوزه دراز می کنیم.

 

لازم به ذکر است، در این همایش دکتر محمد حسین دیانی استاد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه فردوسی مشهد و غلامرضا فدایی عراقی استاد و رئیس دانشکده علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه تهران سخنرانی خود را با موضوع مدیریت دانش ارائه دادند.

 

پایان پیام/

کد خبر 247286

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha