به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، کرم رضا پیریایی در این جلسه ستاد اجرایی معدن استان قم با اشاره به ضوابط قانونی تشکیل ستاد اجرایی معدن در استان ها، اظهار داشت: ستاد اجرایی توسعه بخش معدن در استان ها بر اساس مصوبه کمیسیون موضوع اصل 138 قانون اساسی و با هدف اجرای مصوبات کارگروه ملی توسعه معادن و رفع موانع و مشکلات معدنکاری و نیز اتخاذ تصمیمات مقتضی در جهت توسعه نقش معدن تشکیل می شود.
وی با اشاره به این که این ستاد در امتداد اولویت های اقتصادی دولت نظیر اشتغال، مسکن و کشاورزی فعال شده است. افزود: توجه ویژه دولت به مباحث اقتصادی باعث شده تا استان ها عملکرد موفقی را در بخش مسکن، اشتغال و کشاورزی داشته باشند.
استاندار قم از ستاد اجرایی بخش کشاورزی استان قم به عنوان نمونه ای ممتاز یاد کرد و گفت: با وجود اینکه این ستاد اجرایی عمر کوتاه 14 ماهه در کشور و استان قم دارد اما در همین مدت کوتاه با پرداخت قریب به 90 میلیارد تومان اعتبار کمک شایانی را به رونق تولید و ارتقای بخش کشاورزی در استان داشته است.
کرم رضا پیریایی به توفیقات بخش اشتغال استان اشاره کرد و ادامه داد: در این بخش تعهد استان 29 هزار شغل بود که در سال گذشته بمراتب بیشتر از این آمار تحقق پیدا کرد و نزدیک 32 هزار شغل ایجاد شد .
پیریایی افزود: 59 هزار واحد مسکن ساخته شده، 25 هزار واحد مسکن تحویل داده شده، احداث 280 کیلومتر خط لوله انتقال آب و رونق ساخت و ساز پروژه های عمرانی همگی موید اهتمام جدی دولت به مباحث اقتصادی در استان قم بوده و ان شاء الله در سال حماسه سیاسی و اقتصادی این رویکرد با قوت و جدیت بیشتری تداوم خواهد یافت.
رییس ستاد اجرایی معدن استان قم با تاکید بر لزوم تشکیل مستمر جلسات ستاد اظهارداشت: تشکیل منظم جلسات ستاد اجرایی توسعه بخش معدن ضمن استیفای حقوق دولت، زمینه ساماندهی، شناسایی، اکتشاف و بهره برداری از معادن استان را فراهم خواهد کرد.
پیریایی افزود: بنای حضور اعضا در این جلسات باید تحقق بینش مقام معظم رهبری در خصوص حماسه سیاسی و اقتصادی باشد.
استاندار قم گفت: این جلسه بعنوان جلسه اول سال و یک نشست مقدماتی است و باید ان شالله تلاش کنیم درجلسات بعدی که فعلا هفته ای یکبار تشکیل خواهد شد وارد فاز اجرایی بشویم.
استاندار قم با تاکید بر ضرورت تدوین طرح جامع ساماندهی معادن استان ابراز امیدواری کرد که با تدوین این طرح و سیاست گذاری مناسب شاهد ارتقاء کیفی و افزایش بهره وری در این بخش اقتصادی باشیم.
وی در ادامه با اشاره به وظایف قانونی ستاد اجرایی معدن افزود: یکی از وظایف مهم این ستاد شناسایی دقیق معادن فعال و غیر فعال و نظارت بر عملکرد آن ها است.
پایان پیام/
نظر شما