به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، زهرا علیزادهثانی، برترین مخترع زن در چهل و یکمین جشنواره اختراعات ژنو صبح امروز (یکم اردیبهشت) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این جشنواره 2هزار مخترع از سرار جهان حضور داشتند که از این تعداد 36 مخترع از ایران بودند.
علیزاده کسب عنوان برترین مخترع زن ژنو را مرهون لطف خداوند متعال و امام رضا(ع) و حمایت های آحاد مردم ایران دانست و افزود:همچنین تلاش بیوقفه تیم سه نفره تحقیقات و حمایت دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجب کسب عنوان قهرمانیم شد.
برترین مخترع زن چهل و یکمین جشنواره بینالمللی اختراعات ژنو تاکید کرد: به همین منظور در نظر دارم 2 مدال طلای دریافتی خود را به آستان قدس رضوی و مردم زلزلهزده بوشهر اهدا کنم.
وی دررابطه با اثر ارائه شده خود در این جشنواره گفت: اثر ارائه شده در چهل و یکمین جشنواره بینالمللی اختراعات ژنو، طراحی و ساخت سیستم تعیین میزان تنگی عروق قلبی در قالب نرمافزار و با استفاده از معادلات خاص ریاضی و فیزیکی بوده است.
علیزاده با بیان اینکه این دستگاه می تواند در بیمارستان ها، اورژانس ها و کلینیک های سرپایی و توسط افرادی که علم پایه پزشکی را بدانند، مورد استفاده قرار گیرد و از انجام روش های پرخطر برای تشخیص تنگی عروق قلب پیشگیری کند، گفت: پژوهش و تحقیقات برای این اختراع از سه سال گذشته آغاز شده و در حال حاضر در مراحل نهایی ثبت جهانی آن هستیم این اختراع در قالب نرم افزار رایانهای قابل استفاده بوده و از همه جوانب مقرون به صرفه است.
علیزادهثانی جمعآوری اطلاعات، موانع موجود در مسیر ثبت جهانی اختراع و انبوهسازی این اختراع را از مهمترین مشکلات و موانع این پروژه سه ساله دانست.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین از تست این اختراع برروی 303 بیمار قلب و عروق در مشهد و تهران خبر داد و گفت: خوشبختانه نتایج ارزیابی و تست های انجام شده برروی بیماران مثبت و کارآمد بوده است.
برترین مخترع زن در چهل و یکمین جشنواره بینالمللی اختراعات ژنو با بیان اینکه پیشنهاد و تقاضا برای تجاریسازی این اختراع از دیگر کشورها بیشمار بوده است، گفت: با توجه به پیشنهادهای متعدد از سوی کشورهای مختلف مبنی بر تجاریسازی و انبوهسازی این اختراع تاکید زیادی داریم که این کار در ایران صورت گیرد.
گفتنی است، با "اختراع دستگاه تعیین میزان تنگی عروق قلب با استفاده از روش های ریاضی"، زهرا علیزادهثانی توانست مدال طلا، جایژه ویژه و کاپ برترین مخترع زن جهان را در چهل و یکمین جشنواره علمی بین المللی اختراعات ژنو در سال 2013 به خود اختصاص دهد.
پایان پیام/
نظر شما