به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، محمد فوقی، مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران امروز(1اردیبهشت) در اولین جلسه شورای هماهنگی بزرگداشت جشنهای عید رضوی در مازندران اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورای سیاستگذاری جشنواره فرهنگی و هنری امام رضا(ع) از سال گذشته مسئولیت سازماندهی و تقویت جشنهای مردمی رضوی به دبیرخانه ستاد عالی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور واگذار شد که از اینرو دبیرخانه کانون های مساجد مازندران به منظور استفاده از ظرفیت ارزشمند نهادهای مردمی اقدام به تشکیل شورای هماهنگی جشنهای عید رضوی کرد.
وی بیان کرد: اول تا یازدهم ذی القعده مشتمل بر اول ذی القعده ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، ششم ذی القعده روز بزرگداشت حضرت شاهچراغ علیه السلام و یازدهم ذی القعده سالروز ولادت امام رضا (ع) که به نام «دهه کرامت» نامگذاری شده است و بهانه ای است برای نشان دادن ارادت، ذوق و استعداد ایرانی برای پرواز با بال اندیشه های معنوی و روحانی به سوی خوبی ها.
فوقی گفت: برای بزرگداشت هر چه شایستهتر این ایام از اول ذیالقعده تا یازدهم ذیالقعده برنامههای متنوعی از سوی اعضای شورا پیشبینی و تلاش شده از ظرفیتهای دستگاهها بر اساس بزرگداشت این ایام و نقشآفرینی مردم ولایتمدار استفاده شود.
وی کارگروه های شورای هماهنگی جشن های رضوی بحث و کارگروه های توسعه جشن های مردمی رضوی، صداو سیما، بازار و اصناف، بانوان، دانشگاهی، دانش آموزی، ادارات و سازمان ها و نهاده ها، مساجد و مصلی ها و بقاع متبرکه، کارگروه های ورزش و جوانان، روستایی و عشایری و حوزه های علمیه و سازمان بسیج مستضعفین و سازمان های تابعه و مهدهای کودک را به عنوان اعضای شورای هماهنگی جشنهای رضوی در مازندران برشمرد.
دبیر اجرایی ستاد برگزاری جشنهای عید رضوی مازندران ادامه داد: 17 دستگاهی که عضو شورای هماهنگی جشن های عید رضوی هستند تلاش خواهند کرد با مشارکت مردم ولایت مدار ایران اسلامی، جشن های با شکوهی را در ایران و برخی از کشورهای دیگر از اول ذی القعده همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) و یازده ذی القعده تاولادت امام رضا (ع) برگزار کنند.
وی تصریح کرد: جشنها و برنامههای رضوی باید زمینه عمل به معارف رضوی را فراهم کرده تا ما را از سطح به عمق برساند و معرفتمان را نسبت به امام رضا (ع) و حضرت معصومه (ع) افزایش دهد.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران با بیان اینکه رسانهها و مطبوعات نقش مهمی در ارتقای فرهنگ رضوی ایفا میکنند، خاطرنشان کرد: رسانهها باید فرهنگ رضوی را براساس آموزههای قرآن و احادیث و سیره ائمه اطهار برای مردم تبیین کنند.
وی تأکید کرد: تمامی مراکز تأثیرگذار در عرصه مدیریت افکار عمومی مسئولیت دارند که سطح آگاهی مردم نسبت به ثامنالحجج(ع) را رشد دهند تا به تدریج احساسات و عواطف مردم ما نسبت به ایشان با شعور و آگاهی و عمل توام شود .
فوقی خاطر نشان کرد: ما ایرانیها رابطه عاطفی و احساسی با امام رضا(ع) داریم که این پسندیده است، اما باید به تدریج این احساسات عمیق شده و به معرفت تبدیل شود و در رفتار ما ایرانیها معارفرضوی جلوه و نمود پیدا کند.
دبیر اجرایی ستاد برگزاری جشنهای عید رضوی مازندران تصریح کرد: دهه کرامت فرصت مناسبی برای نشر و ترویج معارف دینی است و در این دهه باید نوعی پیوند و ارتباط میان جوانان و اهل بیت (ع) ایجاد شود.
پایان پیام/
نظر شما