نمایشگاه کتاب«همسران و مادران شهدا» برپا می شود

فاتحی از برپایی نخستین همایش حماسه سازان با حضور وزیر ارشاد و برپایی نمایشگاه کتاب با موضوع مادران و همسران شهدا در حاشیه این همایش خبر داد.

به گزارش خبرنگار شبستان، نشست رسانه ای اولین همایش حماسه سازان (ویژه مادران و همسران شهدا) امروز شنبه 31 فروردین در حالی در سالن جلسات دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد که مهندس واعظی، دبیر شورای فرهنگ عمومی به عنوان یکی از سخنرانان این نشست غایب بود.

 

فرحروز فاتحی، دبیر اجرایی همایش حماسه سازان در این نشست با اشاره به اینکه شهید صیاد شیرازی تمام جلسات خود را با قرائت سوره والعصر آغاز می کردند از خبرنگاران خواست که این نشست را با خواندن دسته جمعی سوره والعصر آغاز کنند.

 

فاتحی با بیان اینکه امسال طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی سالروز وفات حضرت ام البنین به عنوان روز مادران شهداء در تقویم ثبت شده است، گفت: ستاد نظارت بر فرهنگ ایثار و شهادت تشکیل شده است و قرار است ویژه برنامه هایی در زمینه معرفی مادران و همسران شهداء برگزار شود.

 

وی با اشاره به برگزاری نخستین همایش حماسه سازان اظهار داشت: این همایش چهارشنبه 4 اردیبهشت از ساعت 16 تا 17 در حوزه هنری برگزار می شود نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از سخنرانان این همایش هستند ،علاوه بر این خانواده های شهدای علمی از جمله شهید تهرانی مقدم و شاکری در این همایش حضور دارند.

 

دبیر اجرایی همایش حماسه سازان با بیان اینکه از 15 مادر و همسر شهید در این همایش تجلیل به عمل می آید، بیان کرد: امسال معیار ما در این همایش تجلیل از مادران 4 و 5 شهید، مادرانی که یک فرزند داشته اند و آن یک فرزند به شهادت رسیده است و مادران چندوجهی یعنی کسانی که هم مادر شهید هستند، هم فرزند شهید و هم همسر شهید یا جانباز هستند.

 

فاتحی خاطرنشان کرد: از طریق وزارت کشور به تمام استانداری ها ابلاغ شده که استاندارها با همکاری نهادها و فرمانداریها مراسم هایی را با هدف تجلیل از مادران و همسران شهید همزمان با سالروز وفات حضرت ام البنین برگزار کنند.

 

دبیر اجرایی نخستین همایش حماسه سازان اعلام کرد: شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به ائمه جمعه ابلاغ کرده است که در نماز جمعه از مادران و همسران شهید تجدید به عمل آورد، علاوه بر این در این زمینه یک سری از کارها به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس واگذار شده است. صداوسیما هم برنامه هایی در 4 اردیبهشت با محوریت شخصیت شناسی حضرت ام البنین و ضرورت تکریم مادران شهدا تدارک دیده است.

 

وی سازمان تبلیغات اسلامی، بسیج جامعه زنان، ستاد نیروهای مسلح، واحد خواهران هیئت رزمندگان را از دیگر سازمان هایی نام برد که برای تکریم مادران و همسران شهداء برنامه دارند و افزود: کانون های فرهنگی و هنری مساجد نیز به ائمه جماعات ابلاغ کرده اند که برنامه های ویژه ای را برای سالروز وفات حضرت ام البنین داشته باشند.

 

فاتحی با ابراز امیدواری از ادامه روند تکریم از همسران و مادران شهداء عنوان کرد: کارهای غیرمنسجمی توسط بنیاد شهید و بسیج در سالهای قبل به منظور تکریم مادران شهداء صورت گرفته است و بیشترین حجم کار در این زمینه در دولت نهم و دهم بوده است.

 

به گفته دبیر اجرایی نخستین همایش حماسه سازان، نمایشگاه کتابی با موضوع همسران و مادران شهید در حاشیه نخستین همایش حماسه سازان برگزار می شود.

 

وی هدف اصلی از برگزاری همایش حماسه سازان را تجلیل از مادران و همسران شهدا ذکر کرد و افزود: بحث معنوی ملاک کاری ماست زیرا خانواده شهداء نیاز به تقدیر، لوح و تقدیرنامه ندارند بلکه این ما هستیم که نیاز به شناخت آنها داریم.

 

فاتحی خاطرنشان کرد: سازمانهایی همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، بنیاد شهید و بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس هر یک بخشی از کار برگزاری همایش حماسه سازان را بر عهده دارند.

 

دبیر اجرایی نخستین همایش حماسه سازان یادآور شد: دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی به دنبال کارهای ماندگار در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت همچون ساخت تندیس و فیلم درباره همسران و مادران شهدا است.

 

فاتحی با اشاره به حضور 400 نفر از خانواده های شهدا در نخستین همایش حماسه سازان گفت: 15 نفر از مادران و همسران شهید در این همایش تجلیل می شوند، متاسفانه بسیاری از مادران شهدا در بستر بیماری هستند و امکان حضور در همایش را نداشته اند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 245474

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha