به گزارش خبرنگارشبستان، حجت الاسلام غلامرضا محمدزاده، مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان تهران در مراسم افتتاحیه پنجمین دوره مسابقات همخوانی قرآن، اذان، مدیحه سرایی و ابتهال خواهران با اشاره به ایام سوگواری حضرت زهراء(س) در جمع قرآنیان ایام سوگواری تنها دختر پیامبر بزرگوار اسلام را تسلیت گفت و با اشاره به حضور گسترده گروه های همخوانی قرآن ازسراسر کشور خاطرنشان کرد: این رقابت ها طی سه روز از 29 فروردین ماه تا اول اردیبهشت سال 92 در دو بخش خواهران و برادران برگزار می شود. نمایندگانی از 31 استان کشور دراین رقابت ها شرکت دارند.
وی ادامه داد: این رقابت ها طی دو روز ویژه خواهران و روزشنبه اول اردیبهشت در بخش برادران ادامه دارد همچنین دراین مسابقات 37 گروه همخوانی قرآن در بخش خواهران و 40 گروه شش نفره در بخش برادران به رقابت می پردازند.
حجت الاسلام محمدزاده با اشاره به حضور 550 نفراز شرکت کنندگان مسابقات همخوانی، مدیحه سرایی، اذان و ابتهال سراسر کشور در این دوره تصریح کرد: در این رقابت ها 77 گروه شش نفره همخوانی قرآن، 32 مؤذن برادر، 32 مبتهل برادر، 30 مبتهل خواهر دراین مسابقات حضور دارند که شاهد رشد 74 درصدی نسبت به ادوار گذشته این رقابت ها هستیم ولی تا برآورده شدن انتظار حقیقی همچنان فاصله داریم.
حجت الاسلام محمدزاده از اهدای 60 میلیون ریال جایزه به گروه اول این مسابقات خبر داد و گفت: گروههای برتر همخوانی قرآن کریم به ترتیب 60، 55، 50، 45 و 40 میلیون ریال جوایز نقدی دریافت میکنند، همچنین گروه برتر این مسابقات به حج تمتع اعزام میشوند. وی از اهدای مبلغ 15 میلیون ریال به نفرات برتر رشتههای اذان و ابتهال خبر داد و گفت: نفرات اول تا پنجم رشتههای اذان و ابتهال از 15 تا 10 میلیون ریال جایزه نقدی دریافت میکنند.
وی افزود: تاثیراتی که مسابقات قرآنی بر روی آحاد جامعه می گذارد می تواند با اشاعه خبری در رسانه های صوتی و تصویری در سراسر کشور موجب ارتقاء روحی و روانی مردم شود و انان را تحت تاثیر آوازه ها و اشعار اسلامی قرار دهد و همین راستا ذهن مردم درگیر امور معنوی قرآن می شود و متسابقینی که در این رقابت ها شرکت می کنند استعدادهای خدادی شان را در راستای علوم قرآنی صرف می کنند و شرکت کنندگان در پنجمین دوره مسابقات همخوانی قرآن، اذان، ابتهال و مدیحه سرایی با توجه به اینکه به واسطه سفره پربرکت قران و اهل بیت در این مکان جمع شده اند می توانند بسیاری از سختی ها و کمبودهای میزبانی این رقابت ها را چشم پوشی کنند.
حجت الاسلام محمدزاده با اشاره به تاثیرات معنوی اذان به عنوان یک شعائر اسلامی تصریح کرد: اذان یک بانگ اسلامی است که از حلقوم مناره ها برافراشته می شود و موجب ارتقای روحیه معنوی مردم می گردد و با توجه به پخش اذانهای موذنین موعد اذان از صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران که از دنیا رفته اند لزوم بهره مندی از انها با سبکهای جدید در کنار حس خودباوری موذن بیش از پیش نیاز است.
وی افزود: باید همچون سالهای گذشته با برگزاری کیفی تر رقابت های قرآنی موجب توجه و تعمیق مسئولین در این حوزه شد و ما بی میل نیستیم که سال آینده این رقابتها در استان تهران انجام شود و نسبت به امسال از کیفیت بالاتری برخوردار باشد.
حجت الاسلام محمدزاده با اشاره به برگزاری نمایشگاهها و برنامه های جنبی پنجمین دوره مسابقات خواهران و هفدهمین مسابقات برادران در بخش همخوانی قرآن، اذان، ابتهال و مدیحه سرایی خاطرنشان کرد: در حاشیه این رقابت ها برنامه های جنبی از سوی اداره کل سازمان اوقاف و امور خیریه استان تهران ویژه شرکت کنندگان در نظر گرفته شده همچون سفرهای گردشی با موضوعات دینی که با توجه به آیه سیروا فی الارض. مصداق پیدا می کند و نمایشگاهی با عنوان تاکیدات مقام معظم رهبری درخصوص پیام های راهبردی و فنی نسبت به مسابقات قرآنی و حضور خبرنگاران و مکانهایی برای سرگرمی کودکان و ایستگاه کنترل بهداشت جسمی برپا شده است.
شایان ذکر است در بخش برادران، آقایان دغاغله، شاهمیوه، آرزم، انجام، لیایی، حکیمباشی، نجاریان، عباسی، سعیدیان و رضائیان و در بخش خوهران خانمها جعفرزاده، صحاف، الوندی، آقایی، غلامی، اترش، رشیدی و عقبایی داوری این دوره از مسابقات را بر عهده دارند.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری چنین رقابت های قرآنی و تأثیرات معنوی آن بر آحاد جامعه خاطرنشان کرد: مسابقات قرآنی فقط برای انتخاب برترین ها نیست البته این موضوع هم برای خود موضوعیت دارد و موجب افزایش انگیزه در میان قشر جوان و آمادگی آنان برای خطرپذیری در رقابت های بزرگ در عرصه های کشوری و بین المللی است.
پایان پیام/
نظر شما