به گزارش خبرنگار پارلمانی شبستان، قسیم عثمانی، نماینده بوکان در مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه نوبت عصر امروز 27 فروردین در مخالفت با رد کلیات لایحه بودجه 92 گفت: اقتصاد کشور یک اقتصاد بیمار است.
وی با قرائت قطعه شعری در رابطه با وضعیت بد اقتصادی مردم یادآور شد: هر چند که بودجه پیشنهادی دولت در جاهایی قابل دفاع نیست اما باز هم بودجه بدی نیست و کلیات آن با لایحه بودجه 91 تفاوتی ندارد.
قرائت قطعه عثمانی باعث واکنش کوچک زاده نماینده تهران به وی شد که عثمانی خطاب به وی گفت: شما هر جا به نفعتان باشد از فرمایشات رهبری استفاده می کنید و می گویید گوش دهید اما هر جایی دلتان خواست همه چیز می گویید.
وی تاکید کرد: یکی از دوستان به من گفت مگر تو شیعه 12 امامی هستی که می خواهی کاندیدای ریاست جمهوری شوی که من در پاسخ به وی گفتم اگر مشایی رجل سیاسی باشد آن وقت خلیفه سوم هم جزو شیعه 12 امامی محسوب می شود.
واکنش های فراکسیون اصولگرایان مجلس از جمله حسینیان و کوچک زاده نسبت به سخنان عثمانی ادامه داشت اما وی همچنان در بیان مخالفت خود با رد کلیات گفت: اقتصاد کشور یک اقتصاد بیمار است و دچار بیماری هلندی است که شاخصه این بیماری نیز تورم است و این بودجه نه تنها این بیماری را بهبود نمی بخشد بلکه آن را تشدید می کند و آیا راه برخورد با این موضوع رد کلیات است.
عثمانی تاکید کرد: رسالت مجلس مصلحت اندیشی برای کشور است ولی مجلس باید فراتر از مسائل تخصصی حرف بزند نظر موافق من با تصویب کلیات؛ مخالفت با نظر کمیسیون تلفیق نیست بلکه فرصتی برای اصلاح جزییات است.
وی ادامه داد: انچه مورد ایراد است این است که بودجه بندی ما به 50 تا 60 سال قبل برگشته است و از روش بودجه بندی موردنظر رهبری تا حدودی دور شده ایم.
نماینده بوکان تاکید کرد: بودجه در سال 92 علاوه بر اینکه باید به سمت جنگ تورم و رکود اقتصادی برود باید به جنگ تحریمها نیز برود و این بودجه تحقق درآمدها را با مشکل مواجه می سازد و نظام مالی دولت را به هم می ریزد.
وی ادامه داد: با این نوع بودجه ریزی ایرادات آیین نامه داخلی مجلس در مورد کلیات بودجه و ابهاماتی که دارد نیز مشخص شد و این فرصتی است که تا ما به اصلاح ایین نامه بپردازیم و دولت بعد نتواند از این ابهامات سواستفاده کند.
عثمانی گفت: پادرمیانی صحن علنی این فرصت را ایجاد می کند که کمیسیون تلفیق فرصت دو هفته ای داشته باشد تا ایرادات را رفع کند و اینکه مخالف رد کلیات هستم به این دلیل است که رد کلیات چیزی را عوض نمی کند بلکه ما باید اصلاحاتی را در جزییات به عمل بیاوریم.
وی با طرح این سوال که رد کلیات لایحه بودجه موجب موج سواری چه کسانی می شود گفت: اگر این بودجه برگردد به نفع چه کسی است؟ آیا به نظر شما بودجه بهتری تدوین می شود؟ آیا تاخیر در ارایه لایحه بودجه به نفع و به ضرر چه کسانی خواهد بود؟
پایان پیام/
نظر شما