سیاسیون باید از فاطمیه بهراسند

مشاور نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان این مطلب که گناه مسئولان با خطای فردی فرق می‌کند، گفت: سیاسیون مبادا کاری کنند که غربت فاطمه (س) ادامه پیدا کند.

به گزارش خبرنگار شبستان، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان، مشاور نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا (س) در مصلی تهران گفت: سیاسیون حق گناه‌کردن ندارند زیرا به جامعه ضربه می‌زند و تنها با عذرخواهی می‌توانند جلوی این مسیر کج را ببندند و خطای مسئولان با گناه شخصی و فردی فرق می‌کند و افراد باید بدانند که فاطمیه و شهادت حضرت زهرا (س) به علت تحمل رنج‌هایشان در وسط معرکه سیاست بود.

وی افزود: سیاسیون باید نگران باشند تا کاری نکنند غربت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) و ابا عبدالله الحسین (ع) ادامه پیدا کند البته نمی‌خواهم سوءظن نسبت به سیاسیون داشته باشم و این سخنان ارادت من را نسبت به مسئولان وظیفه‌شناس کم نمی‌کند ولی باید دانست لزوم تقوا در بین مسئولان با توجه به نقش کلیدی‌شان بسیار اهمیت دارد.

حجت الاسلام پناهیان با بیان این مطلب که زخم زبان کاری‌تر بر جان فاطمه (س) بود، خاطرنشان کرد: حضرت زهرا (س) اگر زخم‌های جسمانی بسیاری متحمل شدند تاب تحمل زخم زبان‌های مردم بر جان‌شان را نداشتند.

 

وی تصریح کرد: فاطمیه به این منظور برپا می‌شود تا ما انسان‌ها یاد غم‌های حضرت زهرا (س) کرده و با ایشان همدردی کنیم و هر کسی با وقایعی که در آن زمان برای ایشان به وقوع پیوست، آشنا باشد می‌داند که رنج‌های جسمی به اندازه رنج‌های روحی و زخم زبان‌های مردم بر جان ایشان ضربه وارد نکرد.

پناهیان در ادامه سخنانش با اشاره به زخم زبانهای حضرت سیدالشهدا(ع) در روز عاشورا اظهار داشت: حضرت اباعبدالله(ع) شهادت فرزندان و یارانش را تحمل کردند اما دو نفر از دشمنان زخم زبان به حضرت زدند که حضرت در همان لحظه آنها را نفرین کردند که آنها نابود شدند. حضرت شهادت حضرت علی اصغر(ع) را تحمل کردند و فرمودند: خدایا ما اینها را تحمل می کنیم. یکی از این زخم زبانها به حضرت در مورد تشنگی ایشان بود که حضرت آن فرد را نفرین کردند و این فرد هر چقدر آب می نوشید باز تشنه بود و از فرط این کار مرد. فرد دیگر وقتی آتشهای دور خیمه های حضرت را دید گفت قبل از آتش دوزخ، برای خودت در این دنیا آتش فراهم کردی، حضرت او را نفرین کردند و گفتند: خدایا مزه آتش را به او بچشان که اسب او رم کرد و او را در داخل آتش انداخت و او سوخت و مرد.

حجت الاسلام پناهیان افزود: امام حسین (ع) در صحرای کربلا خیلی رنج‌ها را تحمل کردند ولی تاب زخم زبان‌های آن دو ملعون را متحمل نشدند زیرا این امر یک ناراحتی روحی و زخم قلبی است.

 

وی با اشاره به خطبه قراء حضرت زهرا (س) در مسجد با زنان بنی‌هاشم عنوان کرد: ایشان خطاب به قبر پیامبر (س) شروع به خواندن زیارت‌نامه کردند و در هنگام گریه شدید با مردم سخن می‌گفتند و از آنان گله می‌کردند که چرا عهد خود را با امام علی (ع) شکستند و راه‌های نرفته را ذکر کردند، سپس در مورد فدک با مسئولان صحبت کردند و آنان هیچ حرفی در پاسخ نداشتند.

وی با بیان اینکه مردم حاضر در مسجد با گریه های فاطمه(س) گریه کردند، دلشان با آن حضرت بود اما کسی بلند نشد و از حضرت دفاع نکرد، تصریح کرد: اگر نخبگان سیاسی افراد ناصالحی باشند خیلی دیرتر از دیگران هدایت می شوند و خیلی دیرتر از دیگران رفتار خود را تغییر می دهند. آنها می دانستند که حضرت راست می گوید اما با پول آنها را خریده بودند. سیاسیون می دانستند اگر علی حاکم شود آنها زندگی سخت تری خواهند داشت، نفوذ کمتری خواهند داشت و .... بنابراین با علی(ع) همراهی نکردند. سیاسیون خیلی در رو در بایستی گیر می کنند و به همین جهت اهل دوزخ می شوند. آنها چون هر روز همدیگر را می بینند و منافع شان به هم برخورد می کند مجبورند که رو در روی هم قرار نگیرند. ان شاء الله که سیاسیون ما این گونه نباشند. حضرت زهرا(س) گفتند: چرا ساکت نشستید، می بینید که حق با ماست و حق ما پایمال شده اما آنها به پا نخواستند. در این موقع حضرت خطاب به مردم سخن دردمندانه ای را گفتند و از مسجد خارج شدند. فرمودند: ای مردمی که وقتی سخن باطلی را می شنوید با سرعت بیشتری به سوی آن می روید.(به خودشان فرصت نمی دهند که سخنان مختلف را بشنوند تا تشخیص دهند که حق کدام است.)

 

حجت الاسلام پناهیان با این مطلب که مردم آن زمان خوب سخنان حق را می‌فهمیدند، تصریح کرد: مردم آن زمان دل‌شان با حضرت زهرا (س) بود ولی کسی برای دفاع از ایشان بلند نشد و نخبه‌های سیاسی اگر افراد ناصالح باشند خیلی دیر هدایت شده و رفتار غلط خود را تغییر می‌دهند و آنان می‌دیدند که حضرت زهرا (س) راست می‌گوید ولی قبلا با پول خریداری شده‌ بودند و هراس داشتند که اگر با حضرت علی (ع) همراهی کنند زندگی‌شان سخت‌تر شده و ایشان به فکر دنیای آنان نباشد.

وی افزود: حضرت زهرا (س) سخنان دردمندانه‌ای با مردم کردند و گفتند ای مردم شما وقتی سخنان باطل را می‌شنوید به سمت آن می‌روید، البته باید به این نکته توجه داشت که بهشتیان دنبال حرف خوب می‌گردند و جهنمیان دنبال حرف باطل.

حجت الاسلام پناهیان با اشاره به تأثیر سخنان باطل بر عقل و فکر دوزخیان خاطرنشان کرد: اگر حرف حق را برای کافران بزنید برایشان معقول واقع نمی‌گردد و در ذهن‌شان باقی نمی‌ماند، اهل دوزخ کسانی هستند که حرف حق برایشان سنگین است و با سرعت به سمت حرف باطل می‌دوند و به خود فرصت نمی‌دهند که کدام حرف حق و کدام حرف باطل است و این درد حضرت زهرا (س) است که یکی از رنج‌های حضرت مواجهه با کسانی بود که حتی بی‌طرف بین سخن حق و باطل نمی‌ماندند و با سرعت پذیرای حرف باطل می‌شدند.

 

وی با اشاره به نقش ماهواره‌ها در توسعه افکار پلید و حرف‌های باطل در میان مردم تصریح کرد: امروزه ماهواره‌ها وقتی حرفی را پخش می‌کنند می‌دانند که افراد صالح از سیاه‌بینی‌ها متنفر هستند و آنان فقط دنبال کسانی هستند که خریدار سخنان باطل‌شان باشد.

حجت الاسلام پناهیان با اشاره به مضامین آیه 10 سوره مبارکه بقره عنوان کرد: خداوند در ابتدای قرآن می‌فرماید این کتاب غیر از متقین را جذب نمی‌کند و در آیه 10 سوره بقره می‌فرماید فی قلوبهم مرضا فزادهم الله مرضا و این به این معنا نیست که خداوند افراد را به گناه بیشتر می‌کشاند بلکه وقتی سخنان خوب را که برای مؤمنان موجب شکفته‌شدن می‌شود به آنان می‌گویند برافروخته‌تر شده و تلخی حرف حق را نمی‌پذیرند.

وی با اشاره به بخشی از سخنان حضرت زهرا (س) در خطبه خود اظهار کرد: ایشان خطاب به مردم گفتند من دختر پیامبر (ص) هستم یا نه، آیا عهد با رسول خدا نبستید که بعد از او از فرزندشان دفاع کنید؟ بعد از این سخنان خیلی‌ها در مجلس تحت فشار بودند و دیگر نمی‌خواستند جلسه ادامه پیدا کند.

پایان پیام/
 

کد خبر 243813

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha