به گزارش خبرگزاری شبستان، ،مصطفی محدثی شاعر در خصوص شاعر معاصر علی رضا قزوه گفت:علی رضا قزوه نقش بسزایی در عرصه شعر انقلاب دارد و در این زمینه منحصر به فرد است و این موقعیت تنها به خود قزوه اختصاص دارد.
وی ادامه داد:قرار گرفتن در این جایگاه و موقعیت به دلیل چند ویژگی است .یکی از این ویژگی ها این است که می توان از قزوه به عنوان فعال ترین شاعر انقلاب نام برد.قزوه در تمامی عرصه ها چه به لحاظ کمی و چه به لحاظ کیفی حضوری فعال دارد.
این شاعر اظهار کرد: علی رضا قزوه واسطه بین شاعران نسل اول انقلاب و نسل های بعدی است.این شاعر از شاگردان بزرگان انقلاب از جمله معلم و ... است .قزوه بیشترین ارتباط را با نسل های بعد دارد لذا شاعران نسل های بعد از شاگردان قزوه هستند.
محدثی بیان کرد:قزوه از لحاظ کمی و کیفی جز فعال ترین شاعران انقلاب است .می توان خصیصه مدیریت فرهنگی در شعر را به قزوه نسبت داد.این شاعر با عشق و علاقه به گسترش شعر انقلاب و نهادینه کردن آن پرداخته است.
و ی در پایان خاطر نشان کرد:قزوه از سر دلسوزی و عشق و ارادت تمام هستی خود را وقف شعر انقلاب و نسل جوان کرده است. قزوه نبض شعر انقلاب است.
علیرضا قزوه در سال 1342 در گرمسار به دنیا آمد. تحصیلات مقدماتی را در گرمسار گذراند. از سال 1365-1364 بهسمت ادبیات عرب گروید. رساله فوق لیسانس وی در زمینه ادبیات و شعر معاصر تاجیکستان میباشد. در 1377 بهعنوان رایزن فرهنگی ایران در تاجیکستان انتخاب شد. قزوه یکی از شاعران موج سوم (شعر انقلاب و دفاع مقدس) شمرده میشود و تا کنون از وی چه در قالب شعر سپید و چه در قالب غزل، اشعار بسیاری منتشر شدهاست.
وی با مجموعه مولا ویلا نداشت به عنوان شاعری منتقد وارد فضای هنر و ادبیات شد. قزوه شعرهای فراوانی در زمینه جنگ و فلسطین به انتشار رساندهاست و به همین خاطر به وی لقب «شاعر اعتراض» دادهاند. طرح مضامینی مذهبی از خصوصیات اشعار اوست.
گفتنی است، مراسم تقدیر از این شاعر با عنوان نقش تبسم با حضور ادیبان، شاعران، هنرمندان و اصحاب رسانه روز دوشنبه 26 فروردین ماه سال جاری در تالار سوره ساعت 16:30 برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما