جابر مسلمی، یک مداح گیلانی در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به اهمیت مجالس در ترویج تعالیم اهل بیت(ع) اظهار کرد: برای یک مکتب عقلانی و وحیانی مثل اسلام نیاز است که چاشنی احساس در کنار تعالیم آن باشد تا دین را تازه نگه دارد.
این مداح افزود: خیلی از ادیان الهی بعد از تحریف چاشنی احساس را مانند اسلام به ویژه تشیع ندارند، طروات و شادابی و جذبه چندانی هم ندارند.
وی با بیان اینکه چاشنی احساس در تعلیم معارف دین بسیار تعیین کننده است، خاطرنشان کرد: روضه خوانی که تسلط بر مقاتل داشته باشد و از خواندن روضه مستند و دارای سند هدف داشته باشد، موفقتر است.
مسلمی تاکید کرد: مهمترین هدفی که در روضه فاطمیه دنبال میشود، بیان اهمیت دفاع و حمایت از ولی خدا است.
وی اعلام کرد: مومن، مسلمان و شیعه باید موقع شناس باشد و به موقع حرف بزند و مانند سلیمان بن صرد خزایی همیشه دو منزل عقبتر از واقعه کربلا باشد.
این مداح گیلانی با بیان اینکه موقع شناسی به صورت خیلی قوی تر از دیگر وقایع تاریخ اسلام در فاطمیه دیده میشود، گفت:روضه خوان باید فضای سیاسی دوران حضرت زهرا(س) را تشریح کرده و عظمت دفاع از ولایت حضرت زهرا(س) را نشان دهد.
وی عبادت را از دیگر درسهای فاطمیه دانست و گفت: عبادت حضرت زهرا(س) باید مورد مطالعه و تامل قرار بگیرد تا انسان را به هدف آفرینش نزدیکتر کند.
مسلمی با اشاره به آیات قران کریم اظهار کرد: همه آنچه که تحت عنوان آرامش شناخته میشود و امروزه انسان در قالب تعالیم و مکاتب بشری به دنبال آن است در عبادت خداوند یافت میشود.
پایان پیام/
نظر شما