به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، محمدرضا شرف بیانی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کردستان، چهارشنبه شب(21فروردین) در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان ، اظهارداشت: با توجه به درخواست های مکرر مردم ولایت مدار و شهیدپرور استان کردستان و براساس موافقت کمیته مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح کشور همزمان با ایام فاطمیه پیکر پاک چهار شهید گلگون کفن دفاع مقدس در استان تشیع شود.
وی افزود: در حال حاضر 4 یادمان شهدا گمنام در شهرستان های قروه، سنندج، مریوان و بیجار پیکر مطهر 17 شهید والامقام را در خود جای داده اند و روز یکشنبه 25 فروردین نیز همگام با روز شهادت بانو فاطمه(س) پیکر پاک چهار شهید گمنام در شهرستان های کامیاران و سنندج تشیع خواهد شد.
شرف بیانی خاطر نشان کرد: پیکر پاک دو شهید گمنام در شهرستان کامیاران و تپه شهدای این شهر و پیکر دو شهید گمنام دیگر نیز در دانشگاه کردستان تشیع می شود.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کردستان تصریح کرد: همزمان با مراسم تشیع پیکر پاک شهدای گمنام در استان از بلندترین مجسمه منقش به نام ایران به ارتفاع 22 متر در نقطه صفر مرزی استان نیز پرده برداری می شود.
شرف بیانی اعلام کرد: این یادمان برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای شیمیایی در مناطق عملیاتی کردستان و دیگر مناطق مرزی کشور طراحی شده و در سه راه حزبالله واقع در روستای حسینآباد نیز نصب خواهد شد و همه زائران کاروان های راهیان نور می توانند از این یادمان بازدید کنند.
وی افزود: کاروان استقبال از شهدای گمنام روز شنبه وارد شهرستان قروه خواهد شد و در مسیر خود نیز این کاروان از شهرهای سریش آباد، دهگلان و موچش عبور خواهد کرد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کردستان اظهار داشت: شنبه شب و همزمان با شب شهادت حضرت فاطمه(س)نیز مراسم شبی با شهدا در مسجد امام حسین(ع) کامیاران و حسینیه سنندج برگزار خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: مراسم اصلی تشیع پیکر شهدای گمنام نیز در شهر سنندج از جلوی مسجد جامع این شهر تا میدان انقلاب ادامه خواهد داشت و با بدرقه مردم ولایت مدار این شهر پیکر پاک دو شهید گمنام در دانشگاه کردستان آرام خواهند گرفت.
شرف بیانی افزود: مراسم تشیع پیکر دو شهید گمنام در شهرستان کامیاران نیز از میدان امام خمینی(ره) این شهر آغاز شده و تا گلزار شهدای و یادمان شهدای گمنام ادامه خواهد داشت.
شرفبیانی افزود: تاکنون بیش از 2هزار یادمان دفاع مقدس در استان کردستان شناسایی شده است که متأسفانه تعداد انگشت شماری از این یادمانها برای زائران کاروان های راهیان نور و مشتاقان فرهنگ شهید و شهادت آماده شده است که امید است با مساعدت مسئولان استان شاهد ساماندهی این یادمان ها در آینده نزدیک باشیم.
وی همچنین از خدمات و تلاش های اصحاب رسانه استان در بازتاب اخبار و مطالب پیرامون ترویج فرهنگ شهید و شهادت و حفظ ارزش های دفاع مقدس تجلیل کرد و از آمادگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس برای امضای تفاهم نامه همکاری منسجم و نظام مند با سرای روزنامه نگاران استان خبرداد.
شرف بیانی ابراز امیدواری کرد که با توجه به ظرفیت های به وجود آمده در سرای روزنامه نگاران استان شاهد مشارکت گسترده اصحاب رسانه در آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به عموم مردم در خصوص فعالیت های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، ارتقای فعالیت های موزه دفاع مقدس و گسترش فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی در این خصوص باشیم.
خبات ساعدی مدیرسرای روزنامه نگاران استان کردستان نیز در این نشست از عضویت 93 نفر از خبرنگاران رسانه های دیداری، شنیداری، مکتوب و خبرگزاری ها در سرای روزنامه نگاران استان خبرداد و افزود: این سرا با توجه به اساسنامه و آیین نامه های اجرایی خود آمادگی دارد با همه نهادها و دستگاه های مختلف اجرایی تفاهم نامه های دوجانبه را منعقد کرده و توانمندی های اصحاب رسانه را برای پیشبرد امور دستگاه های اجرایی هدایت کند.
وی افزود: طی سه ماه فعالیت سرای روزنامه نگاران استان تاکنون فعالیت های قابل توجهی در این مسیر انجام شده که می توان به امضای تفاهم نامه همکاری های سه جانبه با پلیس فتا و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجام تمهیدات لازم برای انجام نخستین جشنواره سالانه مطبوعات استان و رایزنی با مراکز علمی و تحقیقاتی استان برای ارتقای سطح کیفی آثار تولیدی رسانه های فعال در استان اشاره کرد.
پایان پیام/
نظر شما