چرا از راه‌اندازی شبکه موسیقی می‌ترسیم!؟

طالب‌زاده معتقد است تمام مدیران بخش های مهم رسانه‌ای باید کسانی باشند که در عرصه هنر حداقل سه بار موج‌ساز شده باشند.

به گزارش خبرنگار شبستان، مراسم گفتمان هنر انقلاب اسلامی امروز با حضور سردار نقدی رییس بسیج مستضعفین، حجت‌الاسلام پناهیان و قنادیان رییس سازمان هنرمندان و جمع کثیری از بسیجیان و هنرمندان در تالار شهید آوینی دانشگاه تهران برگزار شد.

نادر طالب‌زاده در نشست تخصصی گفتمان هنر انقلاب اسلامی که پایان‌بخش این مراسم بود، گفت: ما در کل این سی و چند سال در رسانه ملی با اینکه مدیران خوبی داشتیم به دوره‌ای رسیدیم که باید مسئول مستقیم تمام مکان‌های مهم رسانه‌ای کسانی باشند که در عرصه هنر حداقل سه بار موج‌ساز شده باشند.

طالب‌زاده با طرح این سؤال که چرا از راه‌اندازی شبکه موسیقی می‌ترسیم، بیان کرد: اگر نمی‌توانیم موسیقی پخش کنیم چرا هم‌اکنون پخش می‌کنیم و اگر می‌توانیم موسیقی پخش کنیم چرا یک شبکه موسیقی راه‌اندازی نکنیم؟

وی ادامه داد: بعد از 34 سال به فاز جدیدی رسیدیم و باید یک تجدیدنظر در حوزه مدیریت هنر و رسانه بکنیم، اگر مسئولی بر اساس معیارهای سیاسی انتخاب کردیم باید در کنار آن مسئولی باشد که هنرمند باشد.

این مستندساز بیان کرد: انقلاب اسلامی دیگر توسط جهانیان کشف شده است و دشمن از هر طرف در حال واردکردن فشار به انقلاب است، امروز ما تخصص، تعهد و پول داریم اما متأسفانه در مدیریت شورایی رسانه خوب انجام وظیفه نکردیم و به اصطلاح آتش ما قدرتی را که باید داشته باشد ندارد.

طالب‌زاده با اشاره به وجود تعداد کثیری از موسیقی‌دانان و افراد هنرمند در حوزه موسیقی تصریح کرد: وقتی کوه آتشفشانی در حوزه موسیقی داریم چرا نباید به فکر راه‌اندازی یک شبکه مستقل موسیقی باشیم تا رقیب شبکه‌های موسیقی غرب شود چرا از این امر می‌ترسیم؟

وی با بیان اینکه یک فشار ملایم از بخش سکولار کشور وجود دارد، اظهار داشت: در زمان آوینی هم این فشار بود و البته جدی بود، این فشار تفکر ولایی را پس می‌زند با این وجود شهید آوینی خود را محدود نکرد و بسیجیان باید الگو بگیرند و خود را محدود نکنند، این آب جاری است، خداوند استعدادی به هنرمند داده و هنرمند باید حرکت کند.

طالب‌‌زاده با بیان اینکه آوینی متوقف و بدبین نشد و هرگز غر نزد، خاطرنشان کرد: زمانی که آوینی زنده بود حتی تلویزیون یک بار با او مصاحبه نگرفت اما الان کلی سالگرد و بزرگداشت برای او می‌گیرند، این امر باید آسیب‌شناسی شود.

جشنواره عمار مسئله دیگری بود که طالب‌زاده به آن اشاره کرد و افزود: این جشنواره کلکسیونی از کارهای هنری بسیجیان است که خوشبختانه در حال ارتقای کیفی آن هستند. در شرایط کنونی هر کس در هر جایی که هست باید برای تعالی کار شمشیر بزند.

پایان پیام/

 

کد خبر 242933

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha