به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، معصومه معصومیان معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان همدان در این کارگاه آموزشی گفت: غنی سازی مدارس بر بهبود کیفیت برنامه آموزشی از طریق تواناسازی و توسعه توانمندی های کارکنان مدرسه و اصلاح و بهبود فرآیندها، مشارکت معلمان و دانش آموزان و اولیا آنها در بهبود کیفیت آموزشی و روابط آنان در جهت حل مسایل و مشکلات آموزشی و اداری به صورت خلاقانه تاثیر گذار است.
وی اظهار داشت: غنی سازی باید در فرهنگ مدرسه و جامعه نیز مورد توجه جدی قرار گیرد و در برنامه های درسی، محتوا، تجارب و روش های یاددهی، یادگیری و منابع و امکانات روش های ارزشیابی به صورت یکپارچه و تلفیقی در همه پایه های دوره ابتدایی مورد عمل و اجرا قرار گیرد.
وی اضافه کرد: در برنامه غنی سازی نباید مدیریت، کارکنان آموزشی، فضای روانی و فیزیکی و تجهیزات آموزشی و اولیای دانش آموزان از نظر رفتار و عملکرد فراموش شود زیرا در مراکز آموزشی دانش آموزان و منابع انسانی از سرمایه های اصلی هستند.
معصومیان گفت: عوامل انسانی عامل پویایی و افزایش کیفیت آموزشی هستند و موجب افزایش استفاده از توانایی ها و امکانات بالقوه مدرسه در ارتباط با فرآیندهای آموزشی و استفاده از تجهیزات و افزایش بهداشت روانی کارکنان و دانش آموزان خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: غنی سازی مدارس در جهت توانمند سازی مدیران از برنامه های معاونت آموزش ابتدایی استان همدان است و در سال تحصیلی جاری همه مراکز تحت پوشش این برنامه قرار خواهند گرفت.
پایان پیام/
نظر شما