حجت الاسلام علی چراغی پور، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام، صبح امروز(19 فروردین) با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: این تعداد جلسات خانگی و سنتی قرآنی در نقاط مختلف شهری، روستایی و عشایری استان راه اندازی می شود.
وی، با بیان اینکه برگزاری جلسات سنتی و گسترش آن در سطح جامعه نقش مهمی در ترویج فرهنگ قرآنی دارد، افزود: این نوع جلسات خانگی و سنتی از پیشینه زیادی در استان برخوردار است که باید زمینه های فعالیت و احیای این جلسات را در بین نسل جوان نیز فراهم شود.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام، با اشاره به اینکه محور فعالیت کانون های فرهنگی و هنری مساجد فعالیت های قرآنی و دینی است، ابراز کرد: یکی از اصلیترین برنامههای مساجد احیا شدن جلسات سنتی قرآن بوده، از این رو بخش اعظم فعالیتهای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد پرداختن به امور قرآنی است.
حجت الاسلام چراغی پور، یادآور شد: این طرح با هدف احیای جلسات سنتی و خانگی قرآن و حمایت محتوایی برای برگزاری هرچه بهتر این جلسات اجرا می شود و امید است با حضور اساتید مجرب در جلسات قرآنی، این گونه فعالیت های قرآنی در جامعه گسترش یابد.
وی، برگزاری محافل انس با قرآن کریم، برگزاری مسابقات قرآنی مدها متان، برگزاری دوره های آموزشی قرآنی کریم، توزیع کتب قرآنی و مرتبط با علوم قرآنی در بین کانون های مساجد و اجرای طرح قرآنی از جمله 1446 و حمایت از فعالان، حافظان قرآنی کریم از دیگر فعالیت این دبیرخانه در راستای ترویج امور قرآنی در جامعه است.
حجت الاسلام چراغی پور، در پایان با بیان اینکه در حال حاضر 220 کانون فرهنگی و هنری در استان ایلام فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: با هماهنگی های صورت گرفته جلسات خانگی قرآن کریم در سطح استان شناسایی و از آن ها حمایت می شود.
پایان پیام/
نظر شما