فعالیت بیش از 3 هزار ورزشکار در رشته ژیمناستیک در قزوین

نایب رئیس هیئت ژیمناستیک استان قزوین گفت: این استان دارای 3 هزار و 300 ورزشکار در رشته ژیمناستیک است.

فاطمه محیط آبادی، نایب رئیس هیئت ژیمناستیک استان قزوین در گفتگو با خبرنگار شبستان بیان کرد: برای هر رشته ورزشی ابتدا باید فعالیت های پایه ای صورت گیرد و ورزش بدنسازی فعالیت پایه تمامی رشته ها است و ورزش ژیمناستیک حداقل نیاز به شش ماه بدنسازی با فاکتورهای بالا دارد.
 

وی ادامه داد: علت موفقیت ورزشکاران، داشتن بنیه قوی بدنی و همچنین بدن سازی آنها است و همین امر موجب می شود در حرکات خود خطای کمتری داشته باشند و موفق به کسب مدال شوند.
 

نایب رئیس هیئت ژیمناستیک استان قزوین اضافه کرد: البته تنها نرم بودن بدن افراد ژیمناستیک کار، برای این ورزش کافی نیست بلکه قدرت، سرعت و چابکی نیز برای این ورزش یک نیاز است از این رو اگر ما بتوانیم در بخش بانوان و آقایان مسابقات استانی بین شهرستان ها و استان ها برگزار کنیم، والدین ورزشکاران با مشاهده حرکات فرزندان خود، آنها را بیش از پیش به ادامه فعالیت در این رشته ورزشی تشویق می کنند.
 

وی عنوان کرد: در حال حاضر 50 درصد مشوق ورزشکاران در رشته ژیمناستیک والدین آنها هستند به طوری که برای حضور فرزندان شان در مسابقات ما را همراهی می کنند و خوشبختانه ورزشکاران ما توانستند در سال 90 مقام دوم را در مسابقات کشوری کسب کرده و در سال 91 نیز در مسابقات نهایی و فینال شرکت کردند.
 

محیط آبادی تأکید کرد: سالن شهید گرامی استان قزوین حدود یک هزار و 500 ژیمناستیک کار در بخش آقایان و بانوان دارد که در دو گروه مبتدی و قهرمانی فعالیت می کنند البته گروهی از این ورزشکاران به صورت مداوم در برنامه ها شرکت دارند و گروهی نیز تنها در فصل تابستان برای پر کردن اوقات فراغت خود به این رشته ورزشی روی می آورند.
 

وی توضیح داد: شهرستان آبیک تعداد 700 ژیمناستیک کار، شهرستان البرز حدود 600 ژیمناستیک کار و شهرستان تاکستان نیز حدود 500 ژیمناستیک کار در بخش بانوان و آقایان دارد.
 

نایب رئیس هیئت ژیمناستیک استان قزوین گفت: سالن ورزشی شهرستان البرز برای ورزش ژیمناستیک بسیار مجهز بوده و زیر نظر شهرداری اداره می شود ولی متاسفانه دور از مرکز شهر قرار دارد و افراد نمی توانند به سهولت از آن استفاده کنند ولی امیدواریم شهر نشینی در این شهرستان گسترش یابد تا این مکان نیز در مرکز شهرستان قرار گیرد.
 

وی خاطر نشان کرد: در هیئت ژیمناستیک کمیته ای تشکیل شده که از فضای سالن های خصوصی عکس گرفته می شود و چنانچه این فضا مساعد برای کار ورزش ژیمناستیک باشد با فعالیت آن اعلام موافقت می کنیم.
 

محیط آبادی عنوان کرد: البته در این سالن ها نمی شود به صورت تخصصی رشته ژیمناستیک را انجام داد چراکه تنها چهار وسیله مورد نیاز این رشته در این سالن ها جای می گیرد که مناسب برای حرکات پایه هستند و حرکت های سنگین را نمی توان در این سالن ها انجام داد و این سالن ها پیست فنر نداشته و ورزشکاران آسیب می بینند.
 

وی اظهار کرد: این سالن ها سه وسیله به نام های موازنه، پارالل و پرش خرکارگوجت را ندارند و این امر به دلیل این است که فضای آنها یاری نمی کند و این سالن ها اغلب زیرزمین هایی هستند که در نهایت 300 متر هستند که اطراف آن نیز ابزارآلات بدن سازی چیده شده است و در کنار آن نیز یک تشک تاتامی قرار داده اند، وجود این سالن ها در فصل تابستان کمک حالی برای رفاه حال شهروندان است.
 

نایب رئیس هیئت ژیمناستیک استان قزوین یادآور شد: برای تائید سالن های رشته ورزشی ژیمناستیک فاکتورهایی نظیر مساحت زیربنایی، اندازه سقف، وجود نداشتن شیشه و میخ در دیوارهای سالن، وجود لوله گاز در قسمت های پایینی سالن، نداشتن ستون وسط و غیره نیاز است ولی بیشتر این سالن ها دارای سقف های کوتاه هستند و تنها می توان حرکات پایه را در آنجا انجام داد و حرکت های پایه در این سالن ها آسیبی به ورزشکاران وارد نمی کند.
 

وی خاطر نشان کرد: هر اندازه کف تعداد سالن های ورزشی ما بیشتر باشد ما می توانیم افراد بیشتری را ثبت نام کنیم و در نتیجه یک فرآیند اشتغالزایی نیز در این میان انجام می شود ولی سلامتی ورزشکاران در اولویت برنامه های ما قرار دارد.
 

پایان پیام/

کد خبر 241912

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha