ورود بیش از 500 هزار میهمان نوروزی به مناطق سیاحتی کهگیلویه وبویراحمد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد از ورود بیش از 500 هزار گردشگر و میهمان نوروزی تاکنون به مناطق سیاحتی و زیارتی استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، حمیدرضا واعظی زاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد، امروز ( 7 فروردین ) در جمع خبرنگاران گفت: کهگیلویه و بویراحمد استانی چهارفصل در کشور است که هم اکنون گردشگران و میهمانان نوروزی در آن شاهد تنوع آب و هوایی مطلوبی هستند.

وی با تشریح نقاط مختلف گردشگری و باستانی در کهگیلویه و بویراحمد، افزود: میهمانان نوروزی که اکنون در حوزه سردسیری اقامت دارند شاهد آب و هوایی سرد و گردشگرانی که مناطق گرمسیری این استان را انتخاب کرده اند شاهد آب و هوایی خنک و مطبوع هستند.

وی بیان داشت: مناطق سیاحتی سردسیری و گرمسیری این استان، گردشگران فراوانی را در خود سکونت داده اند که نسبت به سال های گذشته رشد چشمگیری داشته است.

واعظی زاده از ورود بیش از 500 هزار گردشگر و میهمان نوروزی در تعطیلات نوروزی امسال به نقاط سیاحتی و زیارتی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

وی گفت: علاوه بر اماکن گردشگری که شاهد حضور میهمانان نوروزی متعدد است بقاع متبرکه و اماکن زیارتی در این استان نیز پذیرای زوار فراوانی از نقاط مختلف کشور می باشد.

این مسئول با بیان اینکه تمامی امکانات لازم برای پذیرایی از زوار و میهمانان نوروزی در نقاط سیاحتی و زیارتی فراهم است، خاطرنشان کرد: مسافران و گردشگرانی که قصد سفر به دیار چهارفصل این استان را داشته باشند نگران اسکان و یا ارائه خدمات نباشند.
 

بنابراین گزارش؛ کهگیلویه و بویراحمد بیش از 300 منطقه گردشگری و حدود 400 بقاع متبرکه دارد. باغ بلقیس چرام، آبشار کورسا، تنگ پیرزال، باغ عمران و باغ های طسوج در شهرستان چرام، شهر قدیمی دهدشت مشهور به بلاد شاپور، آثار باستانی قلعه رئیسی وآبشار کمر دوغ دیشموک در شهرستان کهگیلویه، تنگ سولک در شهرستان بهمئی، گردنه شلال دان، پل تاریخی خیرآباد و دشت های سبز، رود رونه، روستای شاه بهرام و شادگان در شهرستان های گچساران و باشت، آبشار و سد شاه قاسم (ع) یاسوج، پیست اسکی کاکان، تنگه های گنجه ای و مهریان، تپه تاریخی تلخسرو، دره های نقاره خانه، پل تاریخی پاتاوه، آبشار دلی بهرام بیگی، دشت های زیبای سقاوه مارگون، روستای تاریخی کریک، باغ های تاکستان سی سخت، چشمه میشی و قله های سربرافراشته دنا در شهرستان های بویراحمد و دنا از مهمترین مناطق گردشگری کهگیلویه و بویراحمد است که این روزها گردشگران زیادی را به خود جلب کرده است.

 

حضرت بی بی حکیمه (س) خواهر امام رضا علیه السلام در گچساران، امامزاده بی بی رشیده (س) و امامزاده امیرولی (ع) در شهرستان چرام، امامزاده های واجب التعظیم سید محمید (ع) و میرسالار (ع) در کهگیلویه، و شاه زینعلی (ع) در گچساران و باشت، بقاع متبرکه شاه مختار (ع)، شاه قاسم (ع) شاه عبداله (ع)، شاه حسن (ع)، بی بی خاتونین (س)، امامزاده حمدطاهر(ع) و ولی حسین (ع) لوداب، شاه عسکر (ع) در شهرستان های بویراحمد و دنا نیز از مهمترین بقاع متبرکه مورد نظر زوار در کهگیلویه و بویراحمد است.

 

کهگیلویه و بویراحمد یک درصد مساحت و یک درصد جمعیت کشور را در جنوب غربی ایران اسلامی به خود اختصاص داده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 239862

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha