به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، آیت الله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در فارس در دیدار هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز استان فارس با اشاره به اینکه از دهها قرن پیش مسئله ساخت مدارس خیریه در مملکت ما سابقه داشته است، گفت: در قدیم در قالب مدارس علمیه و مراکز مختلف این معنا وجود داشت و بعد هم که نظام آموزشی تغییر پیدا کرد، تحول در امر مدرسه سازی هم پا به پای این تکامل شکل گرفت.
امام جمعه شیراز اضافه کرد: بعد از پیروزی انقلاب مردم در کارهای خیر بیش از پیش حضور داشتند و در امر مدرسه سازی پیشرفت قابل توجهی داشتیم.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان فارس اظهار داشت: امیدوارم این حرکت، که تا به امروز برقرار بوده است در آینده هم استمرار داشته باشد و در کنار دولت که موظف به ایجاد آموزش رایگان است، خیرین هم در این عرصه حضور داشته باشند.
آیت الله ایمانی گفت: امروزه همانطور که ما به مدارس در آموزش و پرورش به حضور خیرین مدرسه ساز نیازمندیم، در ساخت مدارس علمیه نیز به این امر نیاز است و رهبر معظم انقلاب نیز اشارات بسیاری به این امر داشته اند.
وی افزود: در شرایط امروز جامعه بخاطر تحولات ایجاد شده جوانانی هستند که برای حضور در حوزه های علمیه بخصوص در فارس و شیراز، اشتیاق دارند و جمع زیادی از فارغ التحصیلان دانشگاهی در حال حاضر مشغول به تحصیل در حوزه علمیه هستند و تعداد بسیار دیگری هم اشتیاق به تحصیل علوم دینی دارند اما متاسفانه بعلت نبود امکانات و فضای کافی از تحصیل در حوزه باز می مانند.
آیت الله ایمانی با اشاره به جایگاه رفیع مدارس علمیه و پاداش اخروی ساخت حوزه های علمیه، تاکید کرد: در شهرستانهای فارس مدارس علمیه پاسخگوی جمعیت مشتاق نیستند و متاسفانه با کمبود جا مواجه هستیم و این به گونه ایست که در شهرستان های استان فارس نیازمند ساخت مدارس علمیه جدید هستیم.
نماینده رهبر معظم انقلاب در استان فارس تصریح کرد: بعد از انقلاب روحانیت و ائمه جمعه مردم را به امر ساخت و ساز مدارس تشویق کردند و در حقیقت عامل اصلی برای حضور خیرین در ساخت مدارس روحانیت و علمای اسلام بودند و مدارس علمیه باعث شدند مردم به ساخت مدارس آموزش و پرورش اقدام کنند.
وی اضافه کرد: اکنون لازم است خیرین مدرسه ساز، ساخت مدارس علمیه را در دستور کار خود قرار دهند و با ساخت سربازخانه های حضرت ولیعصر(عج) موجبات خوشنودی دل آن حضرت را فراهم کنند.
به گزارش روابط عمومی نهاد نماینده رهبر معظم انقلاب در استان فارس، آیت الله ایمانی به فعالیت های خیرین در بخش قرآنی و ساخت دارالقرآن ها در استان اشاره کرد و افزود: با توجه به شرایط مناسب استان فارس و فعالیت های صورت گرفته در امر قرآن در استان، باید استان فارس به عنوان استان قرآنی در کشور مطرح شود و دروازه قرآن به معنای واقعی عینیت پیدا کند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان ادامه داد: با توجه به اینکه ابن بطوطه در سفرنامه خود در حدود 700 سال پیش، وجود قرآن در پیشخوان همه مغازه های شیراز را مورد توجه قرار داده است، مشخص می شود که شهر مقدس شیراز سابقه قرآنی بسیاری دارد و در واقع یک شهر قرآنی بوده است.
خاطر نشان می شود، در این دیدار مسئولین آموزش و پرورش استان و نماینده مجمع خیرین مدرسه ساز گزارشی از فعالیت های صورت گرفته جهت ساخت مدارس ارائه کردند.
پایان پیام/
نظر شما