مبلغان، افسران جبهه مقابله با تهاجمات فرهنگی هستند

نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان، مبلغان را افسران جبهه مقابله با تهاجمات فرهنگی دانست و اظهار داشت: کار علما احیای نفوس و هدایت مردم است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت‌الله سید محمدعلی موسوی‌جزایری، نماینده ولی‌فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز، در گردهمایی مبلغان هجرت استان، با بیان اینکه کار علما احیای نفوس و هدایت مردم است، گفت: اگر تشیع به درستی معرفی شود آن زمان همه می‌توانند حق را از باطل تشخیص دهند و به دنبال حق بروند.

 

وی با اشاره به تهاجم گسترده وهابیت، مبلغان را افسران جبهه مقابله با این تهاجمات دانست که باید از اسلام ناب محمدی(ص) و اسلام علوی دفاع کنند، افزود: امروز ما مبتلا به مصیبت عظمای وهابیت هستیم و باید در مقابله با آن در حفظ سنگرها بکوشیم و اجازه پیش‌روی به آنها ندهیم.

 

وی بر همکاری و تعامل دستگاه های فرهنگی با روحانیت جهت حفظ شریعت اسلام تأکید کرد و ادامه داد: در طرح‌ هایی نظیر طرح هجرت، معراج،‌ صالحین و... مبلغان در روستاها، حواشی شهرها، شهرها، مدارس، دانشگاه‌ها، محلات و مساجد به فعالیت های مختلفی فرهنگی می پردازند.

 

سردار محمد علی‌پور، معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه کربلا، علما و مبلغان را تکیه‌گاه اصلی انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: قرارگاه کربلا پایگاهی بود که در 8 سال دفاع مقدس برنامه‌ریزی نابودی تمام آنچه آورده ‌های 36 کشور جهانی برای نابودی انقلاب اسلامی داشتند را انجام داد و در آن جذب، سازماندهی و برنامه‌ریزی‌ هایی که منجر به پیروزی ایران در دفاع مقدس شد، صورت می‌گرفت.

 

وی با بیان اینکه استکبار مبنا را از بین بردن انقلابی دانست که با تفکر دینی و اعتقادی شکل گرفته بود اما نظام جمهوری اسلامی توانست از تمامیت ایران اسلامی با ایده و تفکر دینی و اعتقادی محافظت کند، اضافه کرد: با وجود تمام امکانات و تجهیزات دشمن در جنگ تحمیلی آنچه مسیر پیروزی ملت ایران را هموار می‌کرد حضور مردم ایران در جبهه‌های جنگ و تبعیت از امام خمینی(ره) بود.

 

وی جنگ نرم را جنگ افکار، عقیده و ایده و میدانی سخت ‌تر از 8 سال جنگ تحمیلی دانست و عنوان کرد: مبلغان امروز پرچم‌دار موضوع فکری و فرهنگی هستند و در میدانی که دشمن با همه تجهیزات ورود کرده باید برای پیروزی به خدا توکل و گوش به فرمان رهبر بود تا بتوانیم از این پیچ تاریخی عبور کنیم.

 

در ادامه حجت‌الاسلام علی‌ نیل‌آب‌کن، مسئول معاونت آموزش و تربیت بسیجیان سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان، در این مراسم به ارائه گزارش از روند اجرای طرح صالحین و رویکرد همایش پرداخت و عنوان کرد: در سال جاری در شجره طیبه صالحین بالغ بر 20 هزار نفر از سرگروه‌های طرح مورد آموزش قرار گرفتند که بناست در مساجد و پایگاه‌ های بسیج فعالیت کنند.

 

وی ادامه داد: این آموزش ‌ها در سه سطح مقدماتی در نواحی و شهرستان‌ ها، تکمیلی در استان و تخصصی تربیت آموزش بسیج در مشهد اجرا شد و یک هزار و800 نفر از این سرگروه‌ها آموزش‌ های تخصصی را فرا گرفتند و در دوره‌های تخصصی مشهد، خوزستان عنوان برتر کشوری را از آن خود کرد و پس از آن استان‌ های دیگر با الگوگیری از خوزستان طلبه‌ ها را وارد صحنه طرح حلقه‌های صالحین کردند.

 

پایان پیام/

کد خبر 237967

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha