تربیت فاطمی، حلقه مفقوده تربیت در مهدهای کودک است

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه به تربیت فاطمی برای رسیدن به نسلی پیشرفته نیازمند هستیم، گفت: حلقه مفقوده تربیت در مهدهای کودک تربیت فاطمی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت‌الاسلام سیدمحمود مرویان‌حسینی، مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، ظهر امروز(23 اسفند) در آیین اختتامیه دوره آموزشی تربیت دینی کودک اظهار کرد: موضوع اصلی دوره آموزشی تربیت دینی کودک تربیت نسل نوپای کشور متناسب با معیارهای اسلامی است.


حجت الاسلام مرویان حسینی حلقه مفقوده تربیت در مهدهای کودک تربیت فاطمی دانست و بیان داشت: به تربیت فاطمی برای رسیدن به نسلی پیشرفته نیازمندیم.


وی اذعان داشت: باید به اصالت دینی مان برگردیم و تربیت فرزندانمان را با راهکارهای اجرایی دین و فرهنگ خودمان داشته باشیم و همواره به الگو سازی نکته های رفتاری اهل بیت نیز اهمیت دهیم.


مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: نسل امروز ما نسل پر تلاش و مسئولیت پذیری است لذا باید نسل فردا بهتر از نسل امروز باشد که این مسئله با عرصه تربیت دینی پیوند خورده و بدون پشتوانه دینی نمی‌توان امید به آینده روشن داشت.


وی با بیان اینکه مهد کودک، مرکز استراتژیک کشور است و باید در هر زمینه روی این نقطه حساس تمرکز شده و حساسیت زیادی به آن نشان داده شود، خاطر نشان کرد: کشور اسلامی ایران از پیشینه و پشتوانه قوی دینی از الگو های برتر تربیت انسانی برخوردار است.


مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی بیان کرد: به نظر می رسد امروز با آسیب هایی که نظام اجتماعی در بخش خانواده دیده برای نظام مدیریت والدین باید خردمندانه تدبیر شود.


حجت الاسلام مرویان حسینی با بیان اینکه اندیشه های خردمندانه مربیان مهدها باید کام نونهالان را با گل واژه های تربیت آشنا کند، گفت: عرصه پیش روی کشور عرصه تربیت دینی فرزندان است و ما حقیقتا بدون پشتوانه فرهنگ دینی نمی توانیم نسلی خوب تربیت کنیم.


حجت السلام مرویان حسینی با بیان اینکه سرمایه ای که در این راستا در کشور هزینه می شود از آن جهت است که جامعه نیازمند است که نسل بهتری داشته باشد، تصریح کرد: باید با توجه به اهمیت و پیچیدگی و مفاهیم معنوی برای تولید محتواهای لازم در این عرصه تلاش بیشتری انجام شود.


بنا بر گزارش شبستان، تهمینه شکیب، مدیر اداره کل بهزیستی خراسان رضوی اظهار کرد: برای تربیت کودکان الگوهای عینی زیادی وجود دارد که نمونه آن در سیره اخلاقی حضرت زینب(س) مشاهده می‌شود.


شکیب با تاکید بر اینکه باید مسئله توحید در 3 سالگی برای کودک روشن شود، گفت: خانواده‌ها باید توجه داشته باشند فقط به اموزش مهدکودک و آموزش و پرورش اکتفا نکنند و خودشان از همان بدو تولد به آموزش فرزندان خود بپردازند، زیرا کودک احساس و عواطف را به خوبی درک می کنند.


وی با بیان اینکه آنچه که در جریان تربیت کودکان اهمیت دارد، توجه از زمان نوزادی و قبل تولد است که باید والدین با توجه ویژه به این دوره حساس در اندیشه تربیت فرزند صالح باشند، تصریح کرد: کودکان باید با رویکرد دینی تربیت شوند.


شکیب با اشاره به اینکه مربیان مهد کودک باید توجه داشته که خود دارای عقاید محکم و توجیه شده باشند، گفت: مربیان مهد کودک ها بدون و اعتقاد دینی، نمی‌توان کودکان را با رویکرد دینی تربیت کرد.


گفتنی است، دوره آموزشی تربیت دینی کودک با اعطای 266 گواهینامه دوره آموزشی تربیت دینی کودک به کار خود پایان داد.
 

پایان پیام/

کد خبر 237933

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha