جشنواره مد و لباس به عنوان یک مطالبه فرهنگی در خوزستان نهادینه شود

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، بر نهادینه شدن جشنواره مد و لباس به عنوان یک مطالبه فرهنگی در استان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سید لطف الله سپهر، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، در آیین اختتامیه نخستین جشنواره مد و لباس استان گفت: نفس این حرکت برای خوزستان قابل تقدیر است و ما به دنبال این هستیم که جشنواره مد و لباس به عنوان یک مطالبه فرهنگی در استان نهادینه شود.

 

وی با بیان اینکه جزو معدود استان هایی هستیم که همزمان با تهران جشنواره مد و لباس را برگزار کرده ایم، ادامه داد: 170 طرح و مانتو به دبیرخانه جشنواره واصل شد که بیش از 100طرح مورد تأیید قرار گرفت و 32 طرح چادر و 80 طرح مقنعه، شال و روسری در نمایشگاه به مردم عرضه شد.

 

وی با بیان اینکه طراحان باید نیازهای مردم را به ویژه از بانوان بپرسند و مردم خواسته هایشان را به صورت مکتوب در اختیار طراحان قرار دهند و در نهایت توسط تولیدکنندگان اجرایی شود، ابراز امیدواری کرد: برگزاری چنین جشنواره ای در تبادل توانمندی های طراحان و تولیدکنندگان مثمرثمر باشد و در آنها برای ارائه کارهای بهتر ایجاد انگیزه کند.

 

همچنین دکتر سید کریم حسینی، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، یکی از مقوله های فرهنگ و هنر را بحث مد و لباس دانست و افزود: از کارهای بزرگی که هنرمندان ما می توانند انجام دهند و برای سایرین الگوساز باشند بحث پوشش و مد و لباس است و امروز یکی از شاخص هایی که شخصیت یک فرد را در ذهن ما شکل می دهد نوع لباس و پوشش آن فرد می باشد.

 

وی با اشاره به تنوع قومیتی موجود در استان خوزستان، خاطر نشان کرد: داشته های، تنوع قومیتی و جمعیت استان خوزستان دست به دست هم داده که ما حرف اول را برای الگوسازی لباس داشته باشیم و از توانمندی این قومیت ها در فرهنگ و هنر استفاده کنیم.

 

در این آیین برگزیدگان جشنواره مد و لباس توسط هیأت داوران معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند که بر این اساس از فاطمه خدایاری، معصومه هزاریان و آزاده فراهی زاده در بخش طراحی و دوخت پوشش سر و محمد احساندوست از گروه تولیدی حورا شایسته تقدیر معرفی شدند.

 

مهدی یارعلی از گروه تولیدی حورا رتبه سوم و جواهر حقانی از گروه تولیدی اشراق رتبه اول و دوم این بخش را به خود اختصاص داد.

 

در بخش طراحی و دوخت چادر بدون امتیازدهی به دیگر طرح ها، مقام برتر این بخش به معصومه معماری اهدا و همچنین فرحناز کیانی پور اتابکی از طرف هیأت داوران در این بخش شایسته تقدیر شناخته شد.

 

در بخش طراحی و دوخت مانتو عبدالعزیز بقامرادی از گروه تولیدی پارس تولید و عاطفه شفیع زاده از گروه تولیدی ماه بانو به طور مشترک شایسته تقدیر معرفی شدند.

 

فائزه فرطوسی طراح مد و لباس و فرزانه داراب پور از گروه تولیدی الزهرا(س) به طور مشترک حائز رتبه سوم این بخش شدند و شیدا دانیالی از تعاونی مهر امام رضا(ع) توانست رتبه اول و دوم این بخش را کسب کند.

 

در این جشنواره از کاظم حیدری رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دشت آزادگان و گروه فرهنگی میسان(قومیت عرب زبان) و گروه فرهنگی آسماری بختیاری(قومیت بختیاری) تقدیر ویژه به عمل آمد.

 

پایان پیام/

کد خبر 237844

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha