مساجد به بستری برای برگزاری برنامه های فرهنگی و دینی تبدیل شدند

استاندار خوزستان، اظهار داشت: به همان میزان که حوزه های علمیه و تربیت طلبه با درایت و تدبیر روحانیت گسترش یافته به همان میزان نیز مساجد قوی تر و به بستری برای برگزاری برنامه های فرهنگی و دینی تبدیل شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، در مراسم تقدیر از منتخبان کانون های مساجد استان که به مناسبت 18 اسفند سالروز تأسیس کانون های مساجد کشور در استانداری خوزستان برگزار شد، فعالیت های فرهنگی و دینی استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: به همان میزان که حوزه ها و تربیت طلبه با درایت و تدبیر روحانیت گسترش یافته به همان میزان نیز مساجد قوی تر و به بستری برای برگزاری برنامه های فرهنگی و دینی تبدیل شدند.

 

وی با بیان اینکه در جلسات شورای فرهنگ عمومی و شورای قرآنی استان، هم افزایی و تعامل دستگاه های فرهنگی به خوبی مشهود است و همه دستگاه ها در انجام کار خیر و آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن از یکدیگر سبقت می گیرند، افزود: از سال 87 تا قبل از سال 90، 115 میلیارد تومان به مسائل مربوط به مساجد و خانه های عالم هزینه شد و این غیر از اعتباراتی است که از وزارت ارشاد، ادارات و سایر منابع دریافت می شد.

 

وی از رشد کمی و کیفی مساجد و همچنین حسینیه ها در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: یکی از برکات این کار افزایش رتبه خوزستان در پرداخت زکات بود به طوری که در سال 87 زکات جمع آوری شده در استان 120 میلیون تومان بود که با فعالیت های خوبی که در مساجد صورت گرفت مردم به پرداخت این فریضه ترغیب شدند و امسال این رقم به 12 میلیارد تومان رسید و رتبه نخست کشوری را کسب کردیم.

 

حجازی، با بیان اینکه هر آنچه زکات در هر شهرستان جمع آوری می شود معادل آن اعتبار به هر شهرستان داده می شود و عمده آن به روستاها و مساجد اختصاص یافته، اضافه کرد: این نشان می دهد که دین باوری مردم چقدر بالاست و تأثیرات فعال شدن مساجد در روستاها و تزریق منابع اولیه باعث شد که سایر فرایض دینی هم انجام شود.

 

وی مساجد را مهم ترین نقطه اتکا در مقابل توطئه های دشمنان دانست و عنوان کرد: با توجه به اینکه خوزستان با 4 و نیم میلیون نفر جمععیت یکی از استان های مرزی و حساس کشور محسوب می شود و استکبار نیز در حال سرمایه گذاری به قصد سست کردن اعتقادات دینی مردم می باشد، مساجد و اماکن مذهبی مهم ترین نقطه اتکا و مطمئن ترین مکان در مقابل این تهاجمات است.

 

استاندار خوزستان، با اشاره به حذف بودجه فرهنگی و مشکلات دستگاه ها در این خصوص، به حل این مسئله توسط مجلس تأکید کرد و ادامه داد: خوشبختانه کشورهای غربی امروز به این امر واقفند که نمی توانند در مقابل جمهوری اسلامی ایران به پیروزی برسند و ملت ایران نیز حمایت خود را از نظام در راهپیمایی 22 بهمن به خوبی نشان داد و موجب یأس دشمنان شدند.

 

وی حمایت خود را از فعالیت های فرهنگی و تجهیز و توسعه این امور اعلام کرد و یاد آور شد: در بحث اردوگاه زمینی به مساحت یک هزار و 500 متر مربع در نزدیکی حرم امام رضا(ع) در مشهد مقدس جهت ساخت زائرسرا تهیه شده که در حال حاضر با مشکلات اعتباری و مالی و قانونی مواجه شدیم که امیدواریم به زودی مشکلات آن حل و با ساخت آن مکانی برای مساجد و سایر دستگاه ها جهت استفاده از امکانات مهیا شود.

 

دکتر حجازی، آمادگی خود را جهت ایجاد فضاهای فرهنگی در نقاط خوش آب و هوای استان اعلام کرد و با بیان اینکه سعی ما بر این است که از امکانات دستگاه ها برای اوقات فراغت استفاده کنیم، خاطر نشان کرد: در تلاشیم که میان دستگاه های فرهنگی، ساماندهی، انسجام و تقسیم کار ایجاد کنیم تا از همه ظرفیت های دستگاه ها بهره مند شویم.

 

وی با بیان اینکه جوانان بسیاری داریم که اگر مراقب نباشیم در دام افکار التقاطی اسیر می شوند، اذعان داشت: طرح مسجد یار از سال گذشته آغاز شده و کانون های مساجد که تنوع بسیاری در برنامه ها دارد برای اجرای این طرح مناسب هستند و از این طریق می توانند جوانان را به سمت مساجد جذب و آنها را با آموزش های مختلف در زمینه های دینی، فرهنگی، هنری و... از انحراف نجات دهند.

 

پایان پیام/

کد خبر 237613

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha