نیمکت با توصیه هایی از مرادی کرمانی، عزت الله انتظامی و فوتبالیست ها

دهمین شماره نشریه دانش آموزی نیمکت با گپ های صمیمی دانش آموزان خبرنگار با نجف دریابندری، هوشنگ مرادی، کرمانی، بهروز رضوی، ملی پوشان کتابخوان فوتبال ایران منتشر شد.

 

به گزارش خبرنگار شبستان، مطالب دهمین شماره این نشریه مطالب در پنج فصل با عناوین: «بخوانیم و ببینیم»، «بجوییم»، «بخندیم»، «بشنویم» و «بیاد بیاریم» تقسیم شده که با توجه به مفهوم و هدف هر فصل مطالبی متناسب با همان فصل تدارک دیده شده بود.


در فصل «بخوانیم و ببینیم»، یادداشتی به قلم مهدی صادقی، مدیر مسئول انتشارات رسم آمده است که نویسنده پیشنهادهایی را در باره شیوه های کتابخوانی ارایه کرده است: از جمله اینکه «هر وقت داستان می خوانید، پس از خواندن بخش های نخستین آن کتاب را ببندید و ادامه آن داستان را خودتان حدس بزنید یا پیشنهاد کنید و بنویسید». به زعم وی این شیوه کمک می کند تفکر و تخیل مخاطب، در موقعیتی قرار بگیرد و خودش را بیازماید.


 

معرفی رمان نوجوان «آرتمیس فاول»، نوشته اّ این کالفر، از زبان مخاطبان جدی دانش آموزان از دیگر بخش های این فصل است. دانش آموزان این رمان را به دلیل بلندپروازی های آرتمیس فاول، پسر نوجوان و مو مشکی که همیشه یک گام از تکنولوژی های روز جهان جلوتر است، و با هوش سرشاترش شگفتی هایی را می آفریند که تا به حال از هم سن و سال هایش سر نزده، از بهترین رمان های نوجوان جهان نام برده اند». گفتگو با شیدا رنجبر مترجم این رمان بخش پایانی این فصل است.


گپ صمیمی، عطا پناهی، معاون فرهنگی مدرسه مبتکران با عزت الله انتظامی، از دیگر مطالب این مدرسه است، استاد در این گفتگو با بیان اینکه تئاتر را از مدرسه شروع کرده است، از مدیران خواسته است که تئاتر دانش آموزی را جدی بگیرند، از دید وی «تئاتر در کنار باقی کلاس ها لازم است، مثلا بچه ها می توانند مشکلات و یا خواسته های خودشان را از معلم ها و مدرسه و یا جدی به صورت قطعه های کوچک نمایشی بنویسند، تمرین و سپس اجرا کنند»


 

 

توصیه کتابخوانی اسطوره های فوتبال ایران، از جمله علی دایی، مهدی مهدوی کیا، امیر قلعه نوعی، مرتضی جباری، حمید استیلی به دانش آموزان از دیگر بخش های این نشریه است.


همچنین هوشنگ مرادی کرمانی، خالق اثر به یادماندنی «قصه های مجید» در این شماره از خاطرات کودکی و نقش این دوران در شکل گیری آثارش گفته است.


مصاحبه ای با امین ترابی رباتیک کار ایرانی شروع بخش «بجوییم» است که با گزارشی از سفر تاکانوری اوکویاما لیسانسیه معماری و عمران از دانشگاه کوبه ژاپن تکیمل شده است.

 

گفتگو با علی درخشی،کاریکاتوریست و گرافیست ایرانی، در بخش «بخوانیم» و بهروز رضوی گوینده رادیو که نقش راوی کتاب را در این رسانه ایفا می‌کند، در بخش «بشنویم» از دیگر مطالبی است که در این شماره آمده است.


در بخش «بیاد بیاریم» گپ کوتاهی با استاد نجف دریابندری، مترجم برجسته ادبی، می خوانیم، استاد پیر ترجمه ایران هنر را بخشی جدایی ناپذیر از سرشت انسانی خوانده و گفته است: «اثر نمی شود گفت، زندگی همین است، اینطور نیست که شما چیزی گذاشته اید اینجا و چیز دیگری روی آن اثر می گذارد. زندگی یعنی ترکیبی از همه اینها».


گفتنی است، نشریه 240صفحه ای نیمکت به مدیر مسئولی، احمد بیگی، سردبیر عطا پناهی، در شمارگان 3000 نسخه و با بهای 8000 تومان با حمایت دبیرستان غیردولتی مبتکران منتشر شده است.


پایان پیام/

کد خبر 236691

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha