به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، محمدظاهر سیاوش، فرماندار شهرستان بهمئی، ظهر امروز ( 19 اسفند) در همایش تجلیل از فعالان کانون های فرهنگی و هنری مساجد این شهرستان مساجد را سنگر نخست مبارزه و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن دانست و گفت: باید در کانون فرهنگی مساجد برنامه های مختلف برای بصیرت افزایی در این زمینه صورت گیرد.
سیاوش، فعالیت نزدیک به 43 کانون فرهنگی و هنری در مساجد را نشانه توجه به فرهنگ و هنر اسلامی و تولید هنرمند از بطن مساجد دانست و تصریح کرد: بدون اغراق در حوزه کانون های مساجد بهمئی فعالیت های چشم گیری صورت گرفته که شایسته تقدیر است.
وی همه مسئولان را موظف به کمک به این کانون های بصیرت افزایی دانست و گفت: رهبری معظم انقلاب حساسیت ویژه ای بر روی این کانون ها دارند.
حجتالاسلام رضا قاسمی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد نیز 18 اسفند سالروز تأسیس ستادعالی کانون های مساجد را به مدیران کانون ها تبریک گفت و افزود: سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با علما و روحانیون خراسان شمالی اهمیت کار کانون ها را بر همگان به اثبات رساند که این خود نقطه عطفی است و برای همیشه ماندگار خواهد بود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بهمئی هم با تقدیر از زحمات یک ساله کانون های مساجد بهمئی، گفت: در سال 91 در مجموع فعالیت کانون های فرهنگی و هنری در این شهرستان رضایت بخش بود.
عبدالمحمد نمازی، با اشاره به نحوه فعالیت کانون های مساجد بهمئی، خاطرنشان کرد: اغلب مناسبت ها و اعیاد ملی و مذهبی در سطح شهرستان به ویژه در روستاها توسط کانون های فرهنگی و هنری پوشش فرهنگی داده می شوند.
وی بیان داشت: ظرفیت های فرهنگی زیادی در مساجد نهفته است و کانون های فرهنگی و هنری مساجد رسالت خطیری در حوزه فرهنگ دارند.
نمازی با بیان اینکه ظرفیت های فرهنگی زیادی در مساجد نهفته است که تاکنون آنگونه که باید از آن استفاده نشده، اظهار داشت: در این بین کانون های فرهنگی و هنری مساجد رسالت خطیری در حوزه فرهنگی دارند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهمئی افزود: این کانون ها می توانند با برقراری ارتباط های عمیق با بدنه جامعه به ویژه جوانان، در گسترش و نهادینه کردن آموزه های دینی و فرهنگ غنی اسلام اقدامات مؤثری انجام دهند.
وی ادامه داد: لازم است تا کانون های فرهنگی و هنری در مساجد زمینه و بستر لازم را برای حضور و مشارکت مردم در کارهای فرهنگی فراهم کنند و به این امر کمک کنند.
نمازی با اشاره به تمایل عمومی مردم به فرهنگ روح بخش اسلام، تصریح کرد: استفاده از ظرفیت بالای مساجد در روستاها امری ضروری تر بوده که لازم است کانون های فرهنگی مساجد در درون روستاها با شناسایی جوانان مستعد و هنرمند در زمینه های مختلف، افرادی بیشتری را جذب فعالیت های مذهبی کنند و با سالم سازی اوقات فراغت آنها، زمینه سالم سازی جامعه را نیز فراهم کنند.
این مسئول فرهنگی در شهرستان بهمئی، خاطرنشان کرد: با توجه به ساختار و نقش مهم کانونه ای مساجد، می توان هر کانون فرهنگی و هنری مساجد را یک اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست که می تواند در هر زمینهای نقش آفرینی کنند.
گفتنی است، در پایان این مراسم با حضور مسئولان استانی و شهرستانی از 37 فعال حوزه کانون های فرهنگی و هنری مساجد این شهرستان تجلیل شد.
پایان پیام/
نظر شما