جذب 60 هزار جوان در کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان

مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان با اشاره به فعالیت 428 کانون فرهنگی و هنری مساجد در سطح استان، از جذب 60 هزار جوان در کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، هادی فیض منش، مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان، صبح امروز (17 اسفد) در همایش بیستمین سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد در مجتمع ابن سینا همدان گفت: در سال 1371 مصوبه ای را شورای عالی انقلاب فرهنگی در راستای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن به تصویب رساند که مامویت آن را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محول نمود.


وی با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای اجرای این مصوبه اقدام به تاسیس کانون های فرهنگی و هنری در مساجد نمود، اضافه کرد: در بدو تاسیس این کانون ها کسی فکر نمیکرد این نهال کاشته شده روزی به یک درخت تنومند تبدیل شود که ثمره آن تربیت جوانان مومن و متعهد باشد.


وی با اشاره به اینکه در حال حاضر استان همدان دارای 428 کانون فرهنگی و هنری، کتابخانه وخانه های نور در مساجد است، تصریح کرد: بیش از 60 هزار نیروی جوان و نوجوان در کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان عضو هستند و فعالیت فرهنگی و قرآنی دارند.


مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان در ادامه گفت: فعالیت های گسترده جوانان در این کانون های فرهنگی و هنری موجب شده که دشمن از تلاش خود در عرصه تهاجم فرهنگی ناامید شود که تمامی این عوامل را باید مرهون تلاشگران عرصه مسجد دانست.


فیض منش اضافه کرد: براین اساس دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان همدان از سال 1372با 12مرکز فعالیت خود را آغاز نمود و در حال حاضر 428 کانون فرهنگی و هنری در سطح استان همدان در حال فعالیت هستند که 221 کانون روستایی و 207 کانون شهری هستند.


وی تصریح کرد: مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان گفت: مساجد اصلی ترین پایگاه در شکل گیری و استمرار انقلاب اسلامی هستند و کانون های مساجد به عنوان مکانی اثرگذار، با آموزش مبانی دینی در تحکیم باورها، اعتقادات، تغییر رفتارها و درونی کردن دین، نقش مؤثری را ایفا می کنند.


وی با اشاره به حمایت از تأسیس و تجهیز کانونهای فرهنگی و هنری و کتابخانه های مساجد به حمایت از کانون های فعال موجود، تأسیس کانون جدید، کانون های تخصصی موجود، تأسیس کانون های تخصصی جدید، تأسیس و تجهیز خانه های نور، تأسیس کانون مصلی همدان، حمایت از کانونهای روستایی و خرید تجهیزات مشارکتی کانونها اشاره کرد.


مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان گفت: مسجد نمونه باید در زمینه های مختلف نمونه باشد تا زمینه ساز جذب حداکثری جوانان به مسجد شود و شرایط به گونه ای فراهم گردد که اکثریت جوانان به اقبال بیشتری نشان دهند.


فیض منش با اشاره به برنامه های آموزشی و پژوهشی در حوزه قرآن دبیرخانه، تصریح کرد: تفسیر کوتاه، طرح قرآنی 1446، دومین همایش مساجد فعال قرآنی (ویژه قاریان، م‍وذنین، ائمه جماعات در قالب همایش و کارگاه استانی، طرح حفظ قرآن کریم ویژه کانونه، نردبان آسمان ( فعالیت آموزشی تبلیغی با موضوع نهج البلاغه) و همایش بزرگ تالیان طرح تلاوت نور را از برنامه های این حوزه اعلام نمود.


پایان پیام/

 

کد خبر 235651

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha