تربیت فرایندی تدریجی// کارها در امور تربیتی باید توأم با محبت باشد

مدیر کل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه کارها در امور تربیتی باید با محبت انجام شود، گفت: تربیت فرایندی است که تدریجا به آن می‌رسیم و آنی نمی‌توان به آن دست یافت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، ایوب نجف زاده، مدیر کل آموزش و پرورش گیلان در همایش رهپویان حیات طیبه با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر که پرچم امور تربیتی را در نظام اسلامی برافراشتند، گفت: تربیت مقوله‌ایی مهم در نظام جمهوری اسلامی ایران است که موضوع اصلی آن انسان و هدف آن رسیدن به قرب الی الله است.


وی با اشاره به اینکه عدالت تربیتی در ابعاد کمی، همگانی، الزامی و عدالت کیفی با رعایت تفاوت‌های فردی، جنسیتی، فرهنگی و جغرافیایی باید در مدارس و در بین دانش‌آموزان رعایت شود، اظهار کرد: دانش‌آموزان با همه مسایل پیرامون خود با حساسیت برخورد می کنند و این وظیفه مربیان پرورشی و تربیتی است که آنان را همراهی کنند.


نجف زاده با بیان اینکه، تربیت فرایندی است که تدریجا به آن می‌رسیم و آنی نمی‌توان به آن دست یافت، گفت: تربیت امکان‌پذیر نیست مگر اینکه رابطه تعاملی میان مربیان و متربیان ایجاد شود.


وی استراتژی نظام آموزش و پرورش را ایجاد ارتباط بین دانش‌آموز با خود و خدای خود دانست و افزود: این مهم تحقق نمی‌یابد مگر با حضور ارزشمند و آگاهانه مربیان پرورشی در مدارس.


نجف زاده با توجه به اینکه امور تربیتی در مدارس اساسی‌ترین نیاز دانش‌آموزان در زمینه‌های روحی، جسمی و روانی را تامین می‌کند، خاطرنشان کرد: ارتباط با خداوند نیز بر طرف‌کننده یکی از نیازهای انسان است و هدایت دانش‌آموزان به مسایل دینی و احکام یکی از کارهایی است که مربیان تربیتی می‌توانند انجام دهند.

وی بیان کرد: معاونت پرورشی و فرهنگی در مدارس به نوعی ارتباط‌دهنده امور پرورشی و فرهنگی دانش‌آموزان، کارکنان، معلمان و مدیران مدارس آموزش و پرورش با هم می‌باشد و از این رو کار بزرگ و سنگینی بر دوش این عزیزان است.

نجف زاده اظهار کرد: تربیت همیشه و در همه مراحل برای ما مهم بوده اما شیوه‌ها، امکانات، تجهیزات و منابع موثری برای هر چه بهتر اجرایی کردن امر تربیت در مدارس نقش داشته و دارد.

مدیر کل آموزش و پرورش اضافه کرد: در بحث تحول بنیادین با توجه به امکانات بیشتر در این مقوله باید بهتر و بیشتر گام برداریم.
 

پایان پیام/

کد خبر 233362

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha