درمیان رتبه نخست استان در جذب سوادآموز را کسب کرد

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار درمیان گفت: این شهرستان با جذب 877 سواد آموز در چهار دوره آموزشی رتبه نخست خراسان جنوبی را در سال جاری کسب کرد.<BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی عباسی در نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی این شهرستان اظهار کرد: در سال جاری سهمیه این شهرستان برای برگزاری دوره های آموزشی سواد آموزی یکهزار و 50 نفر بوده است که 85 درصد این میزان جذب شده و مشغول فراگیری علم و دانش هستند.


وی گفت: امنیت پایدار نیازمند ارتقاء سواد و آگاهی جوامع است و سواد آموزی پله اول نردبان توسعه به شمار می رود.


معاون فرماندار درمیان تلاش های مجموعه آموزش و پرورش در محو بیسوادی در شهرستان را ستودنی خواند و افزود: باید تمامی مسئولین اجرایی به ویژه دهیاران در مسئله انسداد بی سوادی در شهرستان با آموزش و پرورش همکاری نزدیک و تنگاتنگی داشته باشند.


وی محو بی سوادی را رویکرد جدید نظام تعلیم و تربیت در این شهرستان دانست و گفت: تحقق این مهم نیازمند مشارکت تمامی آحاد جامعه به ویژه همکاری دستگاه های فرهنگی و حمایتی ماند کمیته امداد امام خمینی(ره) بهزیستی و همچنین مجموعه دهیاری هاست.


رئیس اداره سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست گفت: نرخ رشد سواد در خراسان جنوبی به 93 درصد افزایش یافته است.


مهدی احمدنژاد با بیان اینکه هنوز تعداد 10 هزار نفر بی سواد در گروه 10 تا 49 سال در خراسان جنوبی وجود دارند، تصریح کرد: در حال حاضر نیز تعداد 2هزار و 900 سواد آموز در دوره های تحکیم، انتقال، تکمیلی و مقدماتی در سطح استان مشغول فراگیری علم و دانش هستند و 204 آموزشیار وظیفه آموزش آنها را برعهده دارند.


مدیر آموزش و پرورش درمیان نیز گفت: در سال جاری 32 آموزشیار جذب آموزش و پرورش شدند که با جذب این تعداد تمامی آموزشیاران شهرستان درمدارس و کلاس های انتقال سازماندهی شده اند.


حسین اژدری اظهار کرد: از این پس آموزش سواد آموزان به صورت فرد به فرد و در مجتمع های آموزشی و پرورشی انجام می شود.


به گزارش روابط عمومی فرمانداری درمیان، وی یادآور شد: جمعیت با سواد شهرستان در زمستان سال جاری به 98 درصد افزایش یافته است به طوری که از مجموع 237 بی سواد شناسایی شده جامعه هدف در سال گذشته شهرستان تنها 19 نفر بی سواد باقی مانده اند و 53 نفر نیز هنوز شناسایی نشده اند که 60 درصد آنان معلول ذهنی و آموزش پذیر نمی باشند.


اژدری، از این شهرستان به عنوان خاکریز اول و خط مقدم جبهه فرهنگی استان یاد کرد و افزود: افزایش سواد و آگاهی شهروندان با علوم و فناوری می تواند کمک شایانی به توسعه پایدار و افزایش امنیت فرهنگی کودکان و نوجوانان شهرستان نماید.


پایان پیام/
 

کد خبر 232752

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha