حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، امروز(8اسفند) به خبرنگار شبستان گفت: هجدهم اسفند هرسال فرصت مناسبی است برای قدردانی از زحمات و تلاش های عزیزانی که گمنام و بی ادعا در جهت اعتلای فرهنگ دینی، مساجد را پایگاه قرار داده اند و با تاسیس کانون های فرهنگی، هنری در مساجد شهرها و روستاها به ترویج فرهنگ دینی می پردازند.
وی با اشاره به اهمیت کانون های مساجد در عرصه های مختلف، اظهار کرد: مساجد سنگر احیای عدالت جهانی است که باید به این پایگاه های مهم توجه ویژه شود و در این راستا تمام آحاد جامعه باید تلاش مضاعف داشته باشند.
حجت اسلام ابراهیمی با بیان اینکه با احیای مساجد می توان در مقابل تهاجم فرهنگی دنیای غرب ایستاد، خاطرنشان کرد: مساجد به عنوان شریف ترین و مقدس ترین بنای نظام فرهنگی کشور نقش انکار ناپذیری را در مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دارد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بیان کرد: وجود کانون های فرهنگی هنری در کنار مساجد و ارائه برنامه های متنوع سبب می شود جوانان در برابر آسیب های فرهنگی مصون مانده و همیشه در صحنه باشند.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خراسان شمالی ادامه داد: کل پیام رهبری به مسجد اختصاص داشت و منشور مسجد را ترسیم کردند و وظیفه علماء، روحانیان، جوانان و مسوولان را از زوایای مختلف مطرح کردند بنابراین مسجد باید محور همه فعالیتهای جامعه اسلامی قرار گیرد و در نتیجه باید کوتاهیها را جبران کرد.
حجت السلام ابراهیمی مسجد را پایگاه دیانت و سیاست دانست و تصریح کرد: مسجد مظهر آمیختگی دنیا و آخرت است و اگر میخواهیم انقلاب تداوم داشته باشد، باید راه و رسم را از مسجد بگیریم و در این امر مهم اهتمام مضاعف داشته باشیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، نهادهای مرتبط با مساجد را بسیار مهم خواند و گفت: باید با برنامه ریزی دقیق و هدفمند از ظرفیت و پتانسیل بالای مساجد استفاده کنیم و با انجام کارهای تکراری انرژی خود را هدر ندهیم و به ساحت مسجد احترامی خاص بگذاریم.
وی با اشاره به توانمندسازی ائمه جماعات مساجد، بیان کرد: ائمه جماعات نبایستی به داشتهها اکتفا کنند بلکه باید راههای نرفته را طی کنند و کانون های فرهنگی و هنری مساجد نیز باید در زمینه ارتقاء مهارتهای آنان تلاش کنند همچنین توجه به بحث جوانسازی مسجد لازم است نه صرفا جوانان در مساجد حضور داشته باشند بلکه بحث نشاط آفرینی در مساجد است که جوانان را جذب مساجد می کند و مسجد به پناهگاهی برای جوان تبدیل می شود.
پایان پیام/
نظر شما