آثار باستانی ورامین برای جذب گردشگران مطلوب است

سرپرست دفتر میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان ورامین گفت: جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و زیارتی این شهرستان با توجه به نزدیکی آن به پایتخت، به عنوان عاملی موثر در توسعه اکوتوریسم و طبیعت گردی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، مجید ژاله نیا، سرپرست دفتر میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان ورامین، در جمع خبرنگاران اظهارداشت: قصربهرام، برج علاالدوله قلعه ایرج و دیگر آثار منطقه باعث شده در برنامه‌های این اداره، جذب گردشگران فرهنگی از اولویت خاصی برخوردار باشند.

 

وی اظهار کرد: وجود بقاع متبرکه‌ای همچون امامزادگان جعفر، یحیی و شاه‌حسین، زمینه‌های مثبتی را از توسعه گردشگری زیارتی پیش روی ما قرار داده و چشم انداز مناسبی از گردشگری زیارتی ترسیم کرده است.

 

وی گفت: وجود بیش از 100 اثر تاریخی و مذهبی و جاذبه های منحصر بفرد، شهرستان ورامین را به بهشت گردشگران تبدیل کرده است.

 

وی توسعه اکوتوریسم را به عنوان اولویت جذب گردشگر ذکر کرد و افزود: با توجه به نزدیکی ورامین به ‌پایتخت، درصدد توسعه تورهای کشاورزی بویژه در فصل‌های بهار و تابستان هستیم.

 

ژاله نیا ابراز امیدواری کرد: با همکاری دیگر دستگاه‌های مرتبط نظیر جهاد کشاورزی بتوانیم ورامین را به‌ قطب توریسم کشاورزی درتهران تبدیل کنیم.

 

وی با اشاره به پتانسیل‌های اکوتوریستی در ورامین، گفت: وجود پارک ملی کویر با نادرترین گونه‌های جانوری همچون یوزآسیایی، دیگر شاخصه‌ای است که چشم انداز مثبتی از توسعه‌ صنعت جهانگردی در ورامین ارایه می‌دهد.

 

سرپرست میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان ورامین، وجود مزارع نمونه کشاورزی و یک هزار و ‎ 200هکتار باغ و قلمستان و یک هزار هکتار باغ پسته در شهرستان ورامین را ظرفیت بالایی در توسعه اکوتوریسم در این شهرستان ذکر کرد.

 

وی افزود: در زمان حاضر روستاهای حصارگلی، حصارعلیا، حصارحسن بیک و قلعه بلند از توابع بخش جوادآباد و روستای احمد آباد کوزه گران از توابع بخش مرکزی ورامین به عنوان روستاهای هدف گردشگری معرفی شدند.

 

ژاله نیا ادامه داد: این روستاها از ویژگی های منحصر بفرد اقلیمی، جغرافیایی و تاریخی برخوردار است و می توانند در جذب گردشگران بخصوص میهمانان نوروزی نقش ویژه ای داشته باشند.
 

پایان پیام/

کد خبر 232044

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha