به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، احمد معبودی، رئیس شوراهای اسلامی کار استان همدان، عصر گذشته (5 اسفند) در سومین جلسه تشکلات کارگری استان که به میزبانی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی همدان برگزار شد، گفت: سازمان تامین اجتماعی متعلق به بیت المال و جامعه کارگری است.
وی با اشاره به تورم موجود در جامعه، اضافه کرد: برخی کالاها تا 50 درصد و نیز برخی کالاها تا 100 درصد افزایش قیمت داشته اند که در تعیین حداقل دستمزدها در سال آینده این موضوع باید مدنظر قرار بگیرد.
وی با اشاره به وضع نامناسب کارگری به ویژه در استان همدان، تصریح کرد: تعامل تشکلات کارگری موجب می شود بسیاری از مشکلات حل و به نفع کارگر منتهی شود.
معبودی با تاکید بر اینکه مسئولان مرتبط با اشتغال باید چاره ای برای حل مشکل استان بیندیشند، اضافه کرد: کارگران بیش از 25 کارگاه استان بین 1 تا 3 سال است که حقوق نگرفته اند و فعالیت 122 هزار شاغل در استان با چه منطقی اعلام می شود.
رئیس شوراهای اسلامی کار استان همدان با تاکید براینکه عمده بازسازی های دوران بعد از جنگ توسط قشر کارگری انجام گرفته است، گفت: کارگران تا آخرین قطره خون خود به این انقلاب و ارزش ها متعهد خواهد ماند.
وی با بیان اینکه تشکلات کارگری استان در کنار هم به دنبال احقاق حق کارگری هستند، تصریح کرد: استان همدان 150 هزار نفر کارگر دارد که باید همگی بصورت ید واحد برای احقاق این حق برنامه ریزی داشته باشیم.
رئیس شوراهای اسلامی کار استان در ادامه گفت: همانطور که در حال حاضر یکی از ابرقدرت های نظامی در دنیا هستیم باید به یک ابرقدرت اقتصادی هم تبدیل شویم.
معبودی با اشاره به نامگذاری امسال به سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی از سوی رهبر انقلاب اضافه کرد: تولیدات ملی باید با کیفیت مناسب عرضه شوند تا کسی به دنبال کالای خارجی نرود.
معاون کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان در ادامه، یکی از مهمترین فعالیت های مهم اعضای هیئت مدیره کانون را پاسخگویی به سوالات و قبول پیشنهادات عنوان نمود.
علی اوسعد با اشاره به انجام بیمه تکمیلی 15 هزار نفر از بازنشستگان شهرستان همدان و ارتباط مطلوب با بیمه شدگان، اظهار داشت: نماینده بیمه در کانون جهت جلوگیری از عبور و مرور افراد خواستار این موضوع و پرداخت غرامت هزینه ها در کانون استقرار یافته است.
وی درخصوص ساخت مسکن مهر بازنشستگان افزود: متاسفانه تابحال بودجه ای به ساخت مسکن مهر بازنشستگان اختصاص داده نشده است.
معاون کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان با تاکید بر اجرای ماده 96 قانون تامین اجتماعی گفت: قانوگذار صراحتا سازمان را موظف نموده حداقل سالی یکبار متناسب با تورم در جامعه نسبت به ترمیم حقوق مستمری بگیران اقدام نماید که این امر باید به دلیل تورم به وجود آمده در نیمه دوم مورد بررسی قرار گیرد تا حقوق این قشر اساسی جامعه افزایش یابد.
اوسعد، اجرا نمودن قانون الزام درمان مصوبه 21 آبان سال 68 مجلس شورای اسلامی و تصویب این قانون در 24 آبان سال 68 توسط شورای نگهبان به منظور کمک رساندن به سازمان تامین اجتماعی و نیز توجه به افزایش قیمت پروتز و اروتز طبق ماده 2 بند د که تحویل وسایل کمک پزشکی برعهده سازمان می باشد را از جمله مواردی دانست که مسئولین باید به آن توجه بیشتری داشته باشند.
وی جلوگیری از حذف داروها از بیمه تامین اجتماعی و تحویل دارو به بیماران خاص در داروخانه های دولتی و بیمارستانی جهت جلوگیری از هزینه های گزاف و قطع دست سودجویان از این موضوع را تاکید نمود.
اوسعد افزود، تجهیز نمودن بیمارستان های سازمان با توجه به علم و فناوری های جدید را از دیگر خواسته های این مجموعه عنوان و تصریح کرد: این موضوع موجب می شود که بیماران این قشر از سردرگمی دربیایند.
چنگیز اصلانی، دبیر اجرایی خانه کارگر استان همدان گفت: در حال حاضر در سطح همدان 26 هزار مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند که حدود 2 هزار و 500 نفر نیز از بیمه بیکاری استفاده می کنند.
وی با تاکید براینکه تعیین حداقل دستمزد در جهت پرداخت سازمان تامین اجتماعی به بازنشستگان با تورم موجود در جامعه همخوانی ندارد، اضافه کرد: متاسفانه سلامتی جامعه کارگری در برابر مزدی که عادلانه نیست فروخته می شود.
اصلانی با اشاره به توفیقات نظام اسلامی ایران در تمامی عرصه ها اضافه کرد: هرچه دشمن مانع تراشی برای توسعه نیافتن کشور ایران داشت بیشتر به توفیقات عالیه اثباتی رسیدیم.
دبیر اجرایی خانه کارگر استان همدان با تاکید بر حرکت به سوی خودکفایی با پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: برای دست یابی به چنین دستاورد بزرگی هزینه هایی را پرداخت نموده ایم تا به چنین مرحله ای برسیم.
اصلانی اضافه کرد: کارگران برای پیروزی این انقلاب و رسیدن به آرمان های والای امام راحل از خود گذشتند یعنی لحظه به لحظه به فکر پیروزی انقلاب پشت سر امام و ولایت فقیه حرکت نمودند.
وی با بیان اینکه در دوران 8 ساله دفاع مقدس کارگران جزو اقشاری بودند که بیشترین تعداد شهدا و جانبازان را تقدیم این انقلاب نمودند، تصریح: بیش از دو سوم درصد جمعیت ایران را کارگران تشکیل می دهند.
رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان همدان در ادامه گفت: یکی از بزرگترین مشکلات بازنشستگان تامین اجتماعی دیوار بین بازنشستگان لشکری و کشوری و تامین اجتماعی است که هیچ نهادی نتوانسته این ضخامت را کم کند.
حسین قادریان، یکی از بزرگترین ظلم های انجام شده به زنان بازنشسته تامین اجتماعی را کسر حقوق در صورت ازدواج مجدد عنوان نمود و افزود: بازنشستگان لشکری و کشوری از مزایایی همچون کارت منزلت، سفرهای زیارتی، سهمیه حج و تسهیلات بانکی برخوردارند ولی بازنشستگان تامین اجتماعی از این مزایا محروم هستند.
وی با اشاره به پرداخت یک سوم حق اولاد و همسر بازنشستگان لشکری و کشوری به بازنشستگان تامین اجتماعی اظهار داشت: قانون کار و تامین اجتماعی قانون های مدونی بودند که باید به خوبی اجرا شوند.
رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان با اشاره به قرار گرفتن 527 هزار نفر تحت پوشش تامین اجتماعی گفت: بیمارستان تامین اجتماعی همدان با تجهیزات و ساختمان مستعمل شده در حد و شان تحت پوشش های تامین اجتماعی نیست.
پایان پیام/
نظر شما