سرانه فضای سبز در کهگیلویه و بویراحمد از نرم کشوری پایین تر است

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد، عدم توجه به فضای سبز را مرگ‌ مرده توصیف کرد و ابراز داشت: سرانه فضای سبز در کهگیلویه و بویراحمد از نرم شش متر مربع کشوری پایین ‌تر است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، علی ‌بخش شجاعی، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد، در نشست مطبوعاتی با اصحاب ‌رسانه، با انتقاد از نبود امکانات تفریحی مثل پارک‌ ها و فضای سبز در شهر یاسوج، گفت: هیچ‌ پارک محلی ‌ای مناسب که در خور مردم فهیم مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد باشد، وجود ندارد.

 

وی با اشاره به نوع درخت‌ کاری داخلی فضای شهر، افزود: این ‌گونه درخت و چمن‌ کاری بر اساس اصول استانداردها و متناسب با مبلمان شهری نیست. یکی از دلایل آن دعوت نکردن از مهندسان، نظام‌ مهندسی در جلسات برنامه‌ ریزی است.

 

شجاعی با اشاره به اهمیت فضای سبز در سلامت روانی افراد، بیان داشت: فضای سبز شهر یاسوج در خور پایتخت طبیعت کشور نیست و استانداردهای لازم برای این مقوله شهری رعایت نشده به طوری که فضای سبز مناسب برای استفاده مردم وجود نداشته باشد.
 

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در استان کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد از مدیریت فضای سبز این استان، تصریح کرد: متأسفانه ما در دل طبیعت و سرسبزی ‌ها از فضای سبز شهری محرومیم و این وضع پذیرفتی نیست.

 

وی استقرار درختان در فضای سبز را غیرعلمی خواند و عنوان کرد: استقرار درختان در فضای سبز شهرهای ما به ویژه مرکز این استان مهندسی و علمی نیست و باید این فضا به منظور رفاه شهروندان علمی شود.

 

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در استان کهگیلویه و بویراحمد، عدم توجه به فضای سبز را مرگ‌ مرده توصیف کرد و ابراز داشت: سرانه فضای سبز در کهگیلویه و بویراحمد از نرم شش متر مربع کشوری پایین ‌تر است و سرانه فضای سبز کشور نیز از نرم 20 متر مربع در دنیا پایین ‌تر است.

 

شجاعی در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک روز مهندس به همه مهندسان استان، افزود: مهندس اصلی و معمار نظام جمهوری اسلامی امام راحل بود که به واسطه استقرار اندیشه ناب اسلامی آن حضرت اکنون افتخار خدمت‌ گذاری برای ما فراهم شده است.

 

وی با بیان اینکه 58 درصد از مجموع اعضای این سازمان جویای کار هستند، اظهار داشت: 40 درصد از اعضای این سازمان را خانم ‌ها و 60 درصد را آقایان تشکیل می ‌دهند.

 

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در این میان فارغ ‌التحصیلان علوم دامی با 24 درصد، و رشته زارعت با 21 درصد بیشترین اعضای ما را تشکیل می ‌دهند و دانش ‌آموختگان فضای سبز با رقم بسیار اندک 16 دهم درصد کمترین تعداد اعضای سازمان نظام مهندسی این استان هستند.

 

وی ادامه داد: با درایت استاندار کهگیلویه و بویراحمد بسیاری از امور از جمله تشکیل پرونده متقاضیان، طرح توسعه کشاورزی، نظارت بر اجرای پیشرفت فیزیکی طرح‌ ها نیز به این سازمان واگذار شده است.

 

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد، چشم ‌انداز این سازمان را نیروی تحصیل کرده و کاردان برای تعالی بخشی به توسعه کشاورزی استان عنوان و اضافه کرد: هدف اصلی ما رسیدن به اهداف کمی و کیفی در تولید محصولات کشاورزی است.

 

وی یکی از این نمونه کارهای خوب مدیران را اقدام استاندار در پاکسازی رودخانه بشار دانست و اظهار داشت:‌ این رودخانه زیبا اکنون جلوه‌ زیبای خود را نمایان کرده و لذت ‌بخش شده است.

 

این متخصص حوزه کشاورزی در استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: اقدام استاندار در تعطیلی کارخانه‌ های شن و ماسه ساحل این رودخانه علاوه بر دمیدن روحی تازه در کالبد خسته بشار موجب ایجاد ظرفیت‌ های جدیدی در دو بخش مهم گردشگری و کشاورزی شده است که قابل چشم‌ پوشی نیست.

 

پایان پیام/

کد خبر 231381

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha