آوه از توابع ساوه و دومین کانون تشیع در ایران محسوب می شود

قائم مقام رئیس سازمان و مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: آوه از توابع شهرستان ساوه دومین کانون تشیع در ایران محسوب می شود.

مجتبی رضوانی٬ قائم مقام رئیس سازمان و مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی٬ در گفتگو با خبرنگار شبستان در اراک٬ با اعلام این خبر گفت: شهر تاریخی آوه در حاشیه آزاد راه ساوه سلفچگان در جنوب شرقی شهرستان ساوه واقع شده است.


با بیان اینکه چندی پیش آوه به عنوان منطقه نمونه گردشگری در کار گروه گردشگری استان مرکزی انتخاب شد٬ افزود: همچنین وجود بناهای تاریخی با قدمت چند هزار سال می‌تواند این مجموعه را از نظر فرهنگی و تاریخی به عنوان منطقه ویژه معرفی کند.


قائم مقام رئیس سازمان و مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی علت انتخاب آن را به عنوان منطقه نمونه گردشگری، بهره‌مندی از جاذبه‌های غنی طبیعی، فرهنگی، تاریخی و مذهبی عنوان کرد.


رضوانی اظهار کرد: پتانسیل بالای سفرپذیری و بهره‌مندی از جاذبه‌های غنی کشاورزی، طبیعی، فرهنگی، مذهبی و تاریخی از جمله اولویت‌های سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در انتخاب این منطقه است.


وی با اشاره به اینکه آوه در بخش کشاورزی نیز از استعداد بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: وجود شهرک گلخانه‌ ای در این منطقه، آوه را به قطب بزرگ گلخانه‌ای در کشور تبدیل کرده است٬ که می‌تواند محل مناسبی برای توسعه اقتصادی و فرهنگی این منطقه باشد.


قائم مقام رئیس سازمان و مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی همچنین از ثبت جهانی محور مسجد انقلاب تا مسجد جامع ساوه خبر داد و گفت: این محور در نوبت ثبت یونسکو قرار گرفته است.


رضوانی با بیان اینکه شهرک گلخانه ای آوه شامل دو فاز است٬ اضافه کرد: فاز نخست آن در 93 هکتار شامل 150 واحد است که هم اکنون 100 واحد آن فعال شده و محصولاتی شامل توت فرنگی، فلفل رنگی، گل رز و لیلییوم در آن تولید می شود.


وی با بیان اینکه فاز دوم این شهرک با 200 هکتار شامل 300 واحد خواهد بود، اظهار کرد: هم اکنون سه واحد آن فعال و تا پایان سال زراعی امسال 40 واحد دیگر آن فعال خواهد شد و عمده محصولات تولیدی در این شهرک برای مصرف به تهران ارسال می شود.


پایان پیام/

کد خبر 231076

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha