سیدرضا علوی، رئیس ستاد برگزاری نخستین جشنواره موسیقی مقامی فجر در تبریز با اعلام این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: نخستین جشنواره سراسری موسیقی فجر مقامی آذربایجانی در راستای پاسداشت سی و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مردم ایران و سی و ششمین سالگرد قیام 29 بهمن تبریز، به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز، برگزار می شود.
مدیر عامل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز، هدف از برگزاری این جشنواره را صیانت از موسیقی اصیل و غنی مقامی، شناسایی و معرفی چهره های شایسته و جوان، ایجاد روحیه نشاط و هنر دوستی در میان عموم شهروندان عزیز، ایجاد زمینه آشنایی بیشتر مردم با موسیقی مقامی آذربایجانی عنوان کرد و گفت: افرادی که در بخش آواز و تکنوازی به مرحله داوری راه یافته اند حایز بیشترین امتیاز در مرحله بازبینی بوده اند و طی روزهای مسابقه به اجرای زنده برنامه خواهند پرداخت.
وی افزود: هیات انتخاب نخستین جشنواره موسیقی مقامی فجر آثار ارسال شده از سوی شرکت کنندگان در این جشنواره را طی سه روز مشخص و به ستاد برگزاری جشنواره اعلام کرده است.
علوی با بیان اینکه آثار قابل توجهی در بخش های مختلف جشنواره مورد بازبینی قرار گرفته است، اظهار کرد: دبیرخانه جشنواره به منظور معرفی استعدادهای جوان و خوش آتیه موسیقی در بخش های مختلف به خصوص در رشته های آواز، تار و کمانچه افرادی بیش از تعداد تعیین شده در فراخوان را به بخش مسابقه معرفی کرده است.
وی خاطر نشان کرد: برنامه اجرای افراد راهیافته به بخش مسابقه متعاقبا از طریق وب سایت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز اعلام خواهد شد.
علوی، راه یافتگان به بخش مسابقه در بخش آواز و تکنوازی را بدون اولویت امتیازبندی هدایت جوانشیراز پارس آباد مغان، تابان محمدخانی از خداآفرین، سیامک اصغری نصرآبادی از مشکین شهر، ناصر اسلامی از اردبیل، احمد میرزایی از زنجان، حسین صبا از میانه، مهدی علی زاده از میانه، محمدرضا جدیری از تبریز، ابوالفضل انسانی از خواجه، سینا جوانشیر از پارس آباد، اکبر لشکری از تهران، اصغر مرامی پاکچین از تبریز، یاشار جوادپور از مشکین شهر، جلال طاهری از تبریز، حسن کریم زاده از تبریز، کریم صبور از گرمی، محمدرضا قاسمی از تبریز، داود اجلالی از تبریز، اکبر بویر از بناب، بهمن محمدیان از بناب، سعید بی باک از ارومیه، مهدی حمزه زاده از اردبیل، صیاد بازدار از اردبیل عنوان کرد.
وی افزود: در بخش تار نیز خداداد نجاری از ورزقان، احمد حضرتی، بهمن میرزازاده، امیر سرابی از تبریز، بابک خیرجو از مشکین شهر، چنگیز نوری زاده از تهران، بهروز اسکندری از زنجان، وحید نیکمندان، سعید بهاری از تبریز، بابک حسین زاده از ارومیه، بهرام وحدتی از پارس آباد، عبدالحسین میدانی از تبریز، بهراد بنیادی از کلیبر و کاوه خجسته از تبریز راه یافتگان به مسابقه در این بخش هستند.
مدیر عامل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز، خاطرنشان کرد: محمدتقی حسین زاده پرتوی از تهران، سهند طالعی از تهران، مسعود بهزاد از مراغه، یاشار جوادپور از تبریز، سعید محمودیان از تبریز، عباس نجف پور از ارومیه، آیدین رستمی از نقده و مهران حسینی بقانام از تبریز در بخش کمانچه و اکبرسربازی؛ فرامرز گلزار فرد، صمد حسین پور در بخش بالابان، میر حمید سیدحسینی، بهرنگ پادیر، هادی صالح زاده، عیسی شکری چرندابی در بخش قاوال و امیر علی صادق پور، محمدعلی چاووشی در بخش قوشا ناغار به مسابقه راه یافته اند.
به گفته وی، راه یافتگان به مسابقه در بخش عود کاوه خجسته، وحید نیکمندان، میلاد مهدی پور، در بخش توتک: فرهاد صادقی، در بخش قانون: احسان زاهدی نیا، در بخش ناغارا: غلامرضا نباهت، یعقوب پرتوی، احد تابع خیام، حسین شاهمرادی، حسنعلی غفاریان، روزبه طالبی، صادق رضوی و در بخش قارمان نیز سینا حسن زاده، مهدی صفرپور، جهانبخش ملکی، حجت مبذول، فرزاد امیران، سهند حراستی می باشند.
مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز تاکید کرد: بخش مسابقه جشنواره از هفتم تا نهم اسفندماه در فرهنگسرای الغدیر برگزار خواهد شد و هیات داوران به داوری اجراها در دو بخش تکنوازی و آواز خواهد پرداخت.
پایان پیام/
نظر شما