نیروهای نظامی ایران بر خلاف دوران دفاع مقدس بسیار متخصص هستند

مسئول فناوری اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه بی سیم چی ها به عنوان بخشی از رزمندگان و شهدای ما درجنگ نقش بسزایی داشتند،گفت: مجموعه فاوا نگاه ویژه ای به مخابرات ونقش آن در دوران دفاع مقدس دارد.

سردار حسین بهشتی، مسئول فناوری اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عصر روز گذشته (3 اسفند) در حاشیه نخستین یادواره شهدای بی سیم چی در گرگان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان گفت: هدف از برگزاری این یادواره ها زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهداست و هر چند که دیر این کار را انجام دادیم اما برگزاری یادواره هایی این چنینی واجب و ضروری و به عنوان یک رویکرد جهادی است.


وی افزود: امروز نیاز داریم برای ادامه راه شهدا و امام راحل (ره) فرهنگ ایثار و شهادت را در بین نسل امروز و آینده نهادینه شود و آنچه که امروز ما را از آسیب ها و تهدیدات دور نگه می دارد روحیه ایثار و فداکاری است و این درسی است که شهدا به ما دادند.


بهشتی با بیان اینکه بی سیم چی ها به عنوان بخشی از رزمندگان و شهدای ما در جنگ نقش بسزایی داشتند، تصریح کرد: مجموعه فاوا سپاه نگاه خاص و ویژه ای به مخابرات و نقش آن در دوران دفاع مقدس دارد.


وی ادامه داد: در حوزه جنگ اقداماتی انجام شد ولی نگاه ما به این بخش تخصصی است تا بتوان آنچه را که در دوران دفاع مقدس در عرصه های تخصصی تلاش های ویژه ای داشتند را به عنوان یک روش موفق دریافت کرد.


مسئول سازمان فاوا سپاه افزود: زمانی که جنگ آغاز شد همانطور که تیپ و لشکر و گردانی وجود نداشت، مخابرات، مهارت و آموزش و نیروهای متخصص در بدو جنگ نبوده اما اکنون با برگزاری این یادواره ها و همایش ها تاریخ شفاهی جنگ ثبت و تبدیل به فیلم، کتاب و نمایشنامه شده و مورد استفاده نسل آینده قرار می گیرد.


وی خاطرنشان کرد: در ابتدای جنگ ما حتی کابرد بی سیم را نمی دانستیم اما در اواسط جنگ توانستیم بی سیم را تولید کنیم و این به عنوان یک روش موفق در اختیار کشور ما قرار گرفت.


بهشتی اظهار داشت: دید ما به مقوله مخابراتی کاملا بومی و تخصصی است و اگر ما وارد کننده این تجهیزات بودیم که دیگر هنر نمی کردیم.


وی تاکید کرد: تولیدات ما باید بومی باشد تا دشمن به فرمول های آن پی نبرد و نتواند از آن بهره برداری کند.


پایان پیام/

کد خبر 230919

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha