به گزارش خبرگزاری شبستان ازاردبیل ،عباس کریمی مدیر کل غله وخدمات بازرگانی استان اردبیل عصر امروز (2اسفند)در نشست با خبرنگاران رسانه های گروهی استان اردبیل اظهار داشت:امسال قرارداد ما آموزش مهارتی برای 800 نفر بود که بیش از 75 درصد این برنامه آموزشی با همراهی آموزش فنی و حرفهای محقق شده و به نانوایان مهارتآموخته گواهی مهارتی ارائه شده است.
وی چنین اقداماتی را در ارتقاء و کیفیتبخشی به پخت نان بسیار کارآمدومؤثرخواند وافزود: کیفیت نان به عوامل مختلفی وابسته است که از جمله آن میتوان نوع گندم، استراحت گندم و بذر مورد استفاده را لحاظ کرد که در این بین استراحت گندم، نحوه استحصال و حمل و نحوه عملآوری آن در هنگام پخش بسیار مهم و ضروری به نظر میرسد.
کریمی نانوایان را به پرهیز از افزودنیهای غیرمجاز برای عملآوری زودتر خمیر دعوت کرد و ابراز داشت: استفاده از جوش شیرین در نانواییها ممنوع شده و به جای آن اکثر نانوایان از خمیر مایه که مورد توصیه و تأکید ما هم میباشد، استفاده میکنند.
وی با بیان اینکه گندم مطلوب و مناسب تولید شده استان به ویژه گندم مناطق دیمی بیلهسوار و ارشق به میزان کافی خریداری و ذخیرهسازی شده است، خاطر نشان کرد: ما از لحاظ تأمین گندم با کیفیت و مناسب مشکل خاصی نداریم و کیفیت نان پخته شده نیز قطعاً متناسب با گندم خوب و آرد شده در واحدهای مختلف تولید است.
این مقام مسئول بیان کرد: ما سعی میکنیم آرد تولیدی در کارخانهها را به صورت هفتگی و ماهانه مورد بررسی و آزمایش قرار دهیم تا بهترین کیفیت تولید را شاهد باشیم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل تصریح کرد: در کنار ذخیرهسازی مناسب، گندم وارداتی هم از بنادر وارد استان شده و با ذخیرهسازی و انبار آنها سعی خواهیم کرد با اختلاط مناسبی که با گندم تولیدی استان خواهیم داشت نیاز خبازیها و نانواییها را در حد امکان تأمین کنیم.
وی در بخش دیگری ازسخنان خود با اشاره به مسئولیت تأمین گندم مورد نیاز کارخانهها و واحدهای تولیدی آرد،اذعان داشت: در کنار آن خدمات بازرگانی با هدف تنظیم بازار و تزریق کالاهای مورد نیاز از طریق این مجموعه صورت میگیرد که البته این کار با هماهنگی و همراهی سازمان صنعت، معدن و تجارت به شکل مطلوبتر صورت میگیرد.
عباس کریمی اضافه کرد: ما علاوه بر تامین گندم مورد نیاز در تولید آرد واحدهای تولیدی نیز به همراه علوم پزشکی نظارتهای دقیقی را انجام میدهیم و تیمهای ما به صورت هفتگی از این کارخانهها بازدید کرده و با نمونهبرداری تذکر لازم را به صاحبان واحدهای تولیدی و کارخانجات ارائه میکنند.
وی عنوان کرد: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل غله آزمایشگاههای مجهز و تیمهای مشترک در این زمینه وضعیت آرد تولیدی و همچنین گندم مصرف شده را مورد ارزیابی قرار میدهند و سعی میکنند با انتخاب بهترین و شایستهترین محصول زمینه یک حرکت منسجم را فراهم بیاورند.
افزایش سبوس گیری تولید نان دراستان اردبیل
مدیرکل غله وخدمات بازرگانی استان اردبیل به افزایش سبوسگیری در تولید لواش، سنگک و بربری اشاره کرد و ابراز داشت: این سبوسگیری به بیش از 18 درصد افزایش مییابد تا مشکلات و نارساییهای گذشته را شاهد نباشیم.
کریمی در پایان سخنان خود با یادآوری استقبال برخی ازسرمایهگذاران ازراهاندازی واحدهای تولیدی نان صنعتی،متذکرشد: البته به علت بیرغبتی مردم و متناسب نبودن تولید نان صنعتی با ذائقه مردم بعید به نظر میرسد این امر مورد استقبال قرار گیرد.
گفتنی است که پس از پایان این نشست خبری صمیمی خبرنگاران به همراه مدیر کل ومسئولین تلاشگراداره کل غله وخدمات بازرگانی اردبیل از سیلوهای اردبیل بازدید کردند واز نزدیک درجریان فعالیت ونحوه خدمات رسانی آنها قرارگرفتند.
پایان پیام/
نظر شما