مسئولان کانون‌ها پیشنهاداتی برای پیشبرد اهداف کانون‌ها ارایه کردند

مسئولان ستادی و استانی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در دیدار با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواستار توجه بیش از پیش به این پایگاه اثرگذار شدند و مطالبات خود را در زمینه پیشبرد اهداف کانون‌ها مطرح کردند.

به گزارش خبرنگار شبستان، حجت‌الاسلام حمیدرضا سلیمانی، دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در دیدار مسئولان ستادی و استانی کانون‌های فرهنگی هنری با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به رشد قابل توجه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در سال‌های اخیر گفت: در سال 85 که کار در ستاد عالی کانون‌های مساجد کشور را آغاز کردم تعداد کانون‌های فرهنگی هنری 2400 باب بود و در زمان وزارت صفار هرندی، وزیر ارشاد سابق این تعداد 6500 باب بود اما آمار کانون‌های مساجد امروز به بیش از 15 هزار باب ارتقا پیدا کرده است که می‌توان گفت بیش از 9 هزار کانون در این دوران به ثبت رسیده است که این افتخار بزرگی برای دولت دهم است.

 

وی با اشاره به افزایش کمی کتابخانه‌های باز و دارای مخزن در کشور گفت: سالیانه کتاب‌های گسترده‌ای به کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و کتابخانه‌های مساجد ارسال می‌شود که این آمار در سال 91 با تمام محدودیت‌ها به پنج میلیارد تومان رسید. در کنار آن تجهیزات کتابخانه‌ای بسیاری نیز به کتابخانه‌های مساجد ارسال شد.

 

حجت الاسلام سلیمانی برگزاری دوره‌های آموزشی با هدف ارتقای نیروهای انسانی در سراسر کشور و در مشهد مقدس را یکی دیگر از موفقیت‌های این مجموعه یاد کرد و گفت: جا دارد که از تلاش‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حمایت از مساجد، کانون‌های مصلی‌ها و کانون‌های فرهنگی هنری تشکر داشته باشیم و امید است در فرصت باقیمانده گام‌های مؤثری در انجام مأموریت‌هایی که بر عهده داریم، برداریم.

 

بنابراین گزارش، در ادامه این دیدار تعدادی از مسئولان دبیرخانه کانون‌های مساجد کشور به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود در جهت ارتقا و پیشبرد اهداف کانون‌های مساجد پرداختند.

 

حجت‌الاسلام معتمدی، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان اصفهان با اشاره به اینکه پایگاه اصلی انقلاب اسلامی همین مساجد بودند، گفت: مقام معظم رهبری نیز در مورد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد تأکیدات بسیاری داشته‌اند و لازم است که این مراکز رونق یافته تا زمینه جذب حداکثری جوانان را فراهم کند.

 

وی با اشاره به اینکه تنوع فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در کشور این مجموعه را زبانزد کرده است و در چند سال اخیر اتفاقات خوبی نیز در این زمینه رخ داده است، گفت: لازم است که به منظور دست‌یابی کتابخانه‌های مساجد به استانداردهای لازم حمایت‌های بیشتری صورت گیرد البته در حال حاضر وضعیت ما وضعیت خوبی است اما لازم است که این توجهات برای فعال‌ترشدن بیشتر شود و به نظر می‌رسد اختصاص ردیف بودجه‌ای برای کتابخانه‌های مساجد به عنوان یک ضرورت مورد توجه قرار گیرد.

 

معتمدی با اشاره به وجود 700 پایگاه مصلی‌ نماز جمعه گفت: ایجاد کانون در جوار مصلی‌ها نیز یکی از اقدامات بسیار خوب است زیرا ائمه جمعه در آنها صدارت و ولایت دارند اما اگر حمایت‌های بیشتری در راستای حمایت از آنها صورت گیرد بسیار مناسب است.

 

وی واگذاری مجتمع‌های فرهنگی به کانون‌های مساجد و رفع مشکلات برخی از استان‌ها در این زمینه، توسعه بیش از پیش کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در روستاها و بهره‌مندی کانون‌های تخصصی از حمایت‌های کمیته حمایت از مؤسسات دینی و افزایش حمایت‌ها برای گسترش اجرای طرح چهره به چهره در استان‌ها را از دیگر مواردی دانست که لازم است از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به آنها توجه شود.

 

حجت‌الاسلام روحانی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی مساجد قم نیز با اشاره به اختصاص‌ ردیف بودجه مستقلی به کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گفت: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به عنوان پایگاه‌هایی تأثیرگذار برای ادامه زیرساخت‌ها نیازمند حمایت‌های بیشتری هستند که در صورتی که ردیف بودجه مستقلی برای ستاد عالی در نظر گرفته شود می‌توان در انجام فعالیت‌ها موفق‌تر بود.

 

وی بیمه فعالان و کتابداران کتابخانه‌های مساجد، تلاش برای استخدام پرسنل ستاد عالی کانون‌های مساجد و دبیرخانه‌های استانی، تلاش برای تقویت پورتال مساجد، تلاش برای تدوین اساسنامه ستاد عالی کانون‌های مساجد کشور و پی‌گیری دیدار فعالان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با مقام معظم رهبری را از دیگر موارد پیشنهادی خود عنوان کرد.

پایان پیام/


 

کد خبر 230631

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha