به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، خدیجه جعفری اصل مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل شامگاه گذشته( 1 اسفند) در مراسم آغاز به کار طرح ملی رحمت در اردبیل اظهار داشت: طرح رحمت در پنج سال گذشته در استان اردبیل توانسته است، بیش از 26 هزار نفر از بانوان را با اختصاص اعتباری بالغ بر یکهزار و 300 میلیون ریال تحت آموزش قرار دهد.
وی افزود: این طرح با انعقاد قراردادی بین اداره کمیته امداد استان و استانداری و با هدف تقویت و تعالی فرهنگ و تعمیق باورهای دینی بانوان، گسترش و تعمیق ارزشهای اسلامی در خانواده و ارتقای سطح آگاهیهای جامعه نسبت به جایگاه و کرامت زن اجرا میشود.
جعفری اصل با بیان اینکه توانمندی زنان برطرف کننده تهدیدهای اجتماعی است، اضافه کرد: یکی از هدفگذاریهایی که نظام اسلامی ما در سه دهه گذشته انجام داده و بر آن تأکید داشته است، صیانت از نهاد خانواده و بنیان مستحکمی است که محوریت و کانون این صیانت و حفاظت، زنانی هستند که در صحنهها مشارکت همهجانبه دارند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بهترین مکتب آموزشی را مکتب نبی اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) عنوان کرد و بیان داشت: محتوای طرح طرح رحمت برگرفته از مفاهیم قرآنی و سیره نبوی و عترت طاهره ایشان است.
وی ادامه داد: ملاک برتری و امتیاز انسانها به یکدیگر تقواست، نه مال و ثروت دنیا و کسی که از معرفت به خدا و اهل بیت(ع) برخوردار است به بالاترین ثروت دنیا و آخرت دست یافته است.
جعفری اصل با یادآوری این مسئله که قطعاً بانوان با حرکتهای اصیل و ارزشی خود بهترین تأثیرگذاری را در فرآیند زندگی اجتماعی و زناشویی دارند، گفت: در این میدان همدلی و تفاهم بیشتر میتواند اسباب سعادت و خوشبختی را بیش از گذشته فراهم آورد.
این مسئول در پایان سخنان خود اظهار داشت: هرچقدر زنان ما به شایستگیها و همچنین مبانی معنوی و ارزشی آراسته باشند به همان میزان زندگی اجتماعی و خانوادگی قوام و دوام پیدا میکند و تربیت نسل آینده نیز تضمین میشود.
طرح ملی رحمت، همزمان با سالروز میلاد امام حسن عسگری(ع)، با حضور مشاور استاندار و مدیرکل دفتر اموربانوان و خانواده استاداری اردبیل، مدیرفرهنگی اداره کمیته امداد امام خمینی(ره) استان و مدیر اداره کمیته امداد شهرستان و جمعی از زنان خانه دار تحت پوشش این نهاد در محل مدیریت کمیته امداد شهرستان اردبیل آغاز بکار کرد.
پایان پیام/
نظر شما