به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، عبدالمجید شریفی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان، امروز(1 اسفند) در آیین افتتاح سمپوزیوم فولاد 91 در اهواز، گفت: با تولید بیش از 5/3 میلیون تن فولاد در این شرکت تا پایان سال جاری، رشد تولید فولاد این شرکت از سال 86 تاکنون در مجموع به 60 درصد خواهد رسید که رشد چشمگیری در کشور است.
وی با بیان اینکه با توجه به نیاز فولادسازان به سنگ آهن، سرمایه گذاری در معادن در اولویت برنامه های این شرکت است و ما به زودی وارد فعالیت در این حوزه خواهیم شد، افزود: بومی سازی فناوری مورد توجه جدی شرکت است به طوری که توانسته میزان تأمین تدارکات مورد نیاز شرکت را از 71 درصد در چهار سال گذشته به 84 درصد در سال 90 رسانده و تا پایان امسال این رقم به 86 درصد می رسد.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان، اضافه کرد: با افزایش اتکا به تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز از داخل در سال های ذکر شده، میزان تولید شرکت هم افزایش یافته به طوری در چهار سال منتهی به سال 90 سالانه بیش از 7/13 درصد و در مجموع 54 درصد رشد تولید داشتیم.
وی با بیان اینکه شرکت فولاد خوزستان در حال حاضر 25 درصد شمش فولاد واحدهای تحت پوشش ایمیدرو را تولید می کند، ادامه داد: این شرکت در سال های اخیر اقدامات مهمی در داخلی سازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز انجام داده که نمونه آن بومی سازی هشت هزار قطعه، ساخت نخستین کوره پاتیلی، بومی سازی فناوری احیای مستقیم، بومی سازی کاتالیست و بسیاری موارد دیگر است.
وی با تشریح دیگر موفقیت شرکت فولاد خوزستان، تصریح کرد: کاهش حوادث با اجرای سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست، افزایش فضای سبز بیش از 5 برابر الزامات قانونی، کاهش مصرف انرژی و مواد اولیه، استفاده مؤثر از خطوط تولید، کسب رتبه دوم تعالی سازمانی و رتبه اول تعالی منابع انسانی و همچنین دریافت تندیس طلایی رعایت حقوق مصرف کنندگان از جمله این موفقیت هاست.
شریفی، با اشاره به سابقه صادراتی فولاد خوزستان و درخواست های منطقه ای در خصوص محصولات این شرکت، با توجه به مطلوب بودن کیفیت تولیدات خواستار اختصاص بخشی از تولیدات این شرکت به صادرات شد و اذعان داشت: اکنون به دلیل در اولویت بودن تأمین نیاز داخل، تمام تولیدات در اختیار صنایع داخلی قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در سال 2012 میلادی رتبه پانزدهم جهان در تولید فولاد را کسب کرده است، خاطر نشان کرد: با بهره برداری از ظرفیت های در دست اجرای کشور، در سال 2016 میلادی ایران به رتبه 11 جهانی ارتقا می یابد.
پایان پیام/
نظر شما