به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام سیدمهدی حسینی، معاون آموزش حوزه های علمیه خواهران کشور با بیان آغاز پذیرش سراسری حوزه های علمیه خواهران در کشور و ادامه آن تا پایان اسفندماه گفت: تفاوت پذیرش حوزههای علمیه خواهران در سال جاری نسبت به سالهای گذشته حذف آزمون ورودی در مقطع سطح دو (کارشناسی) و در نظر گرفتن سوابق تحصیلی است.
وی یادآور شد: پس از پایان یافتن مهلت ثبت نام اسامی کسانی که بالاترین امتیاز را کسب کرده باشند، به میزان دو برابر ظرفیت حوزههای علمیه خواهران اعلام و پذیرفتهشدگان نهایی با انجام مصاحبه، مشخص میشوند.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران ظرفیت پذیرش در مقطع سطح دو حوزههای علمیه خواهران را 12هزار نفر ذکر کرد و ادامه داد: امسال 27 مدرسه به مدارس علمیه خواهران سطح دو سراسر کشور افزوده شده و تعداد این مدارس به بیش از 270 مدرسه رسیده است.
وی با بیان اینکه پذیرش در رشته های تخصصی سطح سه (کارشناسی ارشد) حوزههای علمیه خواهران نیز از ابتدای اسفندماه آغاز میشود، تصریح کرد: ظرفیت پذیرش در این مقطع هزار و 500 نفر است و دارندگان مدرک سطح دو حوزههای علمیه خواهران میتوانند برای ورود به این مقطع ثبت نام کنند.
حجتالاسلام حسینی با اشاره به اینکه مقطع سطح سه به صورت تخصصی ارائه میشود، یادآور شد: 13 رشته تخصصی در این مقطع به داوطلبان ارائه میشود که شامل تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول، کلام اسلامی، کلام اسلامی با گرایش امامت، کلام اسلامی با گرایش مهدویت، کلام اسلامی با گرایش مذاهب اسلامی، تبلیغ با گرایش حج، مدرسی ادبیات عرب، فلسفه اسلامی، تاریخ اسلام، مطالعات اسلامی زنان و اخلاق و تربیت اسلامی است.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران شرط سنی ورود طلاب دیپلمه به دوره حضوری حوزههای علمیه خواهران را 30 سال ذکر کرد و ادامه داد: این شرط سنی در دورههای نیمهحضوری و پارهوقت لحاظ نمیشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه علمیه خواهران حجتالاسلام حسینی تصریح کرد: علاقمندان به تحصیلات حوزوی می توانند به منظور دریافت دفترچه راهنمای پذیرش و کارت ویژه ثبت نام به مدارس علمیه خواهران سراسر کشور مراجعه و یا از طریق پایگاه اطلاعرسانی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران به نشانی www.whc.ir به صورت اینترنتی نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
پایان پیام/
نظر شما