به گزارش خبرنگار شبستان، حامد برکاتی، رییس اداره کودکان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست خبری هفته سلامت مردان گفت: تحقیقات نشان داده که مردانی که در زندگی خود مادر، همسر، فرزند دختر و خواهر را دارند به لحاظ عاطفی در سطح قابل قبولی هستند.
وی افزود: عدم نزول بیضه در دوران کودکی مشکلاتی در دوران بزرگسالی برای نوزادان پسر به وجود میآورد و باعث به وجود آمدن سرطان بیضه در آنها میشود.
وی با اشاره به اینکه 5/4 درصد پسران در جهان دچار عدم نزول بیضه هستند، گفت: این مشکل در سه ماه اول اصلاح میشود.
برکاتی تصریح کرد: در 80 درصد موارد وضعیت تا سهماهگی برمیگردد و در ششماهگی هشتدهم درصد نوزادان کماکان دچار این وضعیت خواهند بود.
وی مدتزمان درمان این بیماری را 9 تا 15 ماهگی عنوان کرد و گفت: ششماهگی برای درمان ارجحیت دارد اما درمان این تا یکسالگی نیز مقدور است اما هرچه از یکسالگی بگذرد امکان سرطانیشدن آن بیشتر میشود.
استفاده از روروک ممنوع
رییس اداره کودکان وزارت بهداشت ادامه داد: استفاده از روروک علاوه بر ایجاد سانحه در کودکان باعث میشود تکامل کودک به عقب بیفتد چرا که کودک در هنگام آغاز راهرفتن به پاهای خود نگاه میکند که روروک از این عمل جلوگیری کرده و تکامل کودک را عقب میاندازد.
وی با اشاره به بهروزکردن بسته مراقبتهای ادغامیافته کودکان اظهار کرد: این بسته تا عید برای دانشجویان و سپس برای پزشکان عمومی و متخصصان به چاپ خواهد رسید و در ششماهه دوم سال آینده این موضوع برای پزشکان تیم سلامت ارایه و اجرا خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما